Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Ticaret Odasının seçim tarihi açıklandı

Erdek Ticaret Odasının seçim tarihi açıklandı

Erdek Ticaret Odası seçim takvimi sonunda belli oldu.

Erdek Ticaret Odası seçim takvimi sonunda belli oldu.
Erdek Ticaret Odası seçimlerinin 19 Haziran 2013 Çarşamba günü yapılacağı öğrenildi.
Erdek Ticaret Odası seçiminde, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın desteklediği Ticaret Odasının eski Başkanı Adnan Baykuş ile CHP Erdek İlçe Örgütünün destek verdiği Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren aynı zamanda Erdek Belediye Meclisinin CHP`li üyesi M. Ali Yağcı listede yer alabilmek için yarışacak.
Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığın-dan, İlçe Seçim Kurulu`na iletilen seçim tarihi, seçim kurulu tarafından 19 Haziran 2013 Çarşamba tarihi olarak kesinleşti.
16 meclis üyesi seçiliyor
730 üyesi bulunan Erdek Ticaret Odası Başkanlığı seçiminde, 7 meslek komitesinde toplam 16 meclis üyesi seçilecek. Erdek Ticaret Odasında seçimle belirlenecek ETO Meclisi, daha sonra 5 kişilik yönetim, meclis başkanı, 1 katip üye ile 2 kişilik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegelerini belirleyecek.
2 adayın yarışması bekleniyor
Erdek Ticaret Odası Başkanlığı yeni yönetimi belirleme seçimlerinde, Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı Adnan Baykuş`un AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın birlikte desteğini aldığı kaydedilirken, Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Erdek Belediye Meclisinin CHP`li üyesi M. Ali Yağcı`nın da CHP`nin adayı olarak seçime girmesi bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli