Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek Ticaret Odası Gürcü işadamlarını davet etti

Erdek Ticaret Odası Gürcü işadamlarını davet etti

Gürcistan Devleti ile Acara Özerk Cumhuriyetine mensup sanayiciler Erdek Ticaret Odası tarafından ilçemizde ağırlanacak.

Gürcistan Devleti ile Acara Özerk Cumhuriyeti`ne mensup sanayiciler Erdek Ticaret Odası tarafından ilçemizde ağırlanacak.
Erdek Ticaret Odası tarafından basına yapılan yazılı açıklamada, 16 Eylül 2013 günü, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (Deik) `Na Acara Özerk Cumhuriyeti Başta Olmak Üzere Gürcistan`a, turizm ve tarım konusunda iyi uygulamaları incelemek ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek amacıyla ETO tarafından, Bandırma Ticaret Odası DEİK Temsilciği aracılığı ile bir iş ziyareti düzenlemek istediklerini bildirdiği, söz konusu ülkeler hakkında bilgi edinmek üzere Deik/Türk-Gürcü İş Konseyi Yetkililerini Erdek Ticaret Odasına davet ettiklerini belirtti.
Gürcü ve Acara`lı sanayiciler Erdek`te konuk edilecek
Söz konusu toplantının Aralık ayının ilk haftasında Erdek Ticaret Odası Binasında yapılmasının DEİK Konsey Yürütme Kurulu Tarafından uygun bulunduğunu vurgulayan, Erdek Ticaret Odası yetkilileri, toplantıya ilişkin yer, tarih ve saatinin basına açıklanacağını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı