Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı Cumhurbaşkanlığı sarayına çıktı

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı Cumhurbaşkanlığı sarayına çıktı

Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı Özlem Sarı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın, Erdek'ten ilk konuğu oldu.

Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı Özlem Sarı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın, Erdek’ten ilk konuğu oldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun 81 il, 160 ilçeden gelen 365 oda ve borsa başkanı ile birlikte, Cum hurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a düzenledikleri hayırlı olsun ziyaretine Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı’da katıldı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsa başkanını, Cuma günü Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda ağırladı.
TOBB’a bağlı oda ve borsaların başkanları ilk olarak TOBB’un Ankara’daki merkezinde bir araya geldi.
Başkanların katılımıyla düzenlenen ‘Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı’nın ardından başkanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Böylece oda ve borsa başkanları yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na ilk defa çıkmış oldu.

TOBB’un temsilcileri Beşte pe’de inşa edilen Cumhur başkanlığı Sarayı’nda ilk defa resmi davetle ağırlanırken, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki ziyarete, Erdek’ten ise Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı katıldı.
Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Hisarcık-lıoğlu’nun Cumhurbaşka-nına ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunup, görüşlerini aktarma fırsatını bulduğunu dile getirdi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı