Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek, Tanıtım Günleri Fuarına katılacak

Erdek, Tanıtım Günleri Fuarına katılacak

İlçemiz, Ankarada açılacak Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarına katılıyor.

İlçemiz, Ankara`da açılacak "Balıkesir Tanıtım Günleri" Fuarına katılıyor.
10-13 Ekim 2013 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenecek olan "Balıkesir Tanıtım Günleri" etkinliğinde, Balıkesir ve diğer ilçelerimiz stant açacak yörelerinin değerlerini ve güzelliklerini tanıtacaklar. 
Kaygısız: "Erdek, tanıtım fuarında yer alıyor"
Erdek ilçemize tahsis edilen 48 M2`lik stant için tüm hazırlıkların yapıldığını söyleyen Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Ankara`da açılacak "Balıkesir Tanıtım Günleri" Fuarı öncesi yaptığı açıklamada, Balıkesir Tanıtım Günleri`nde ilçemizin en iyi şekilde tanıtılacağını belirtti.
Tanıtım günlerinin aynı zamanda Ankara`da yaşayanlar için alış-veriş günleri olduğunu hatırlatan Kaymakam Kaygısız, Kapıdağ Yarımadasının lezzetli zeytininin Marmarabirlik-S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifince fuarda satışa sunulacağına dikkat çekti.
Erdek standında turizm güzelliklerinin yanı sıra Zeytinliada ile Kyzikos Antik Kentlerinin tanıtılacağının altını çizen Kaymakam Kaygısız, "El emeği yerel ürünlerimizi, doğal zeytinyağımızı, sabunumuzu, turizm imkanlarını tanıtacağız. 15.000 adet Erdek logolu mousepad bastırmış olup, standımızı ziyaret eden konuklarımıza vereceğiz. "Balıkesir Tanıtım Günleri" Fuarında yer alacak ilçemiz standının zenginleşmesine destek veren tüm kurumlarımıza ve kişilere teşekkür ediyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli