Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek şoförler odasında Payal güven tazeledi

Erdek şoförler odasında Payal güven tazeledi

Erdek Şoförler ve otomobilciler Odası Kongresinde tek başkan adayı olan Başkan Fatih Payal girdiği seçimde yeniden güven tazeledi.

Erdek Şoförler ve otomobilciler Odası Kongresi`nde tek başkan adayı olan Başkan Fatih Payal girdiği seçimde yeniden güven tazeledi.
Erdek Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleşen Genel Kurul`a Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Aşanel, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Bandırma Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar, Bandırma Tuhafiyeciler-Manifaturacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici, Bandırma Lokantacılar Odası Başkanı Hamit Levent Gürer, Gönen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Şener, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş,  S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Burhan Karışık katıldı.
Divan başkanlığını Mesut Aşanel`in yaptığı kongrede, İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra başka aday olmadığı için tek başına seçime katılan Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal`ın okuduğu faaliyet raporu ve bilançolar ittifakla kabul edildi.
300`e yakın üyenin tüm oyunu alan Payal, tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı`na yeniden seçilen Fatih Payal`ın yönetimine; Şeref Yüksel, Ersin Eroğlu, Aziz Aycan, Erdoğan Abaş, Hasan Sarbay ve Ufuk Kayan getirildi.
Sonucun açılanmasıyla konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Başkan Payal, kongreye iştirak eden üyelere ve tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Kongreye katılan tüm konuklara Erdek Öğretmenevi restaurantında öğle yemeği ikramında bulunuldu.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli