Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Şenlendi

Erdek Şenlendi

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, kendisine ait MAGA isimli yatı ile Erdeke geldi.

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, kendisine ait MAGA isimli yatı ile Erdek`e geldi.
Ali Şen`in ilçemize yaptığı ziyarette, Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can, 2. Başkan Necati Gezgin ve yöneticileri ile Galatasaray Erdek Ultraaslan Gurubu Başkanı Hasan Ege, Erdek Beşiktaşlılar Derneği yöneticilerinden Talip Demirkapı ile değişik kulüp takımlarına mensup sporseverler Şen`i Erdek Limanında karşıladı.
Erdek Limanında bulunan Çaçay Çay Bahçesinde konuk edilen Ali Şen sporseverlerle sohbet ettiği dakikalarda, kendiside bir Fenerbahçe taraftarı olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Çaçay Çay Bahçesine gelerek Ali Şen`e hoş geldiniz nezaketinde bulundu.
Basın mensuplarının da hazır bulunduğu ziyarette sporseverlerle görüşen Şen, Erdek`in her geçen yıl yükselen değerinin ilçede yaşayan halkın yanı sıra tatilini Erdek`te geçirmek isteyen tatilciler içinde avantaj olduğunu söyledi.
Ali Şen, askerlik görevini 1961 yılında Balıkesir Ordu Donatım ve Bakım Okulunda Asteğmen olarak yaptığını anlatıp, o tarihlerde KKK Erdek Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde geçici görevle Takım Komutanı olarak görev yaptığını belirtti.
1961 yılından bu yana ikinci kez 52 yıl sonra Erdek`e geldiğini kaydeden Şen, 21 Mayıs`ta Bodrum`dan MAGA isimli yatı ile ayrılıp sırası ile Kuşadası, Çeşme, Foça, Ayvalık, Bozcaada limanlarını ziyaret ettikten sonra Erdek limanına ulaştıklarını ifade etti.
Erdek limanından İstanbul`a geçeceklerini dile getiren Şen, İstanbul`a vardıktan sonra Ankara`ya uçakla geçerek eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel`in vefat eden eşi Nazmiye Demirel`in Perşembe günü düzenlenecek cenaze törenine katılacağını açıkladı.
Ali Şen, 2013/2014 futbol sezonuna dair Türk futboluna iyi dilek ve temennilerde bulunarak, Fenerbahçe Derneklerinin yöneticileri ve Galatasaray ile Beşiktaş taraftarları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çay bahçesinde bir süre devam eden sohbetten sonra, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Fenerbahçe`nin efsane başkanı Ali Şen`i, bu yıl ziyarete açılacak olan Zeytinliada`da, inceleme yapmak üzere Erdek Balıkçılar Derneği Başkanı Ali Demiray`la birlikte götürdü.
Zeytinliada Arkeopark`ı ziyaret eden Ali Şen, gün ışığına çıkarılan tarihi eserlere hayran kaldığı öğrenildi. Aynı günü akşamı da, Ali Şen`in onuruna yemek verildi.     
 Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı