Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek Sahil Mahallesi tozdan kurtuldu

Erdek Sahil Mahallesi tozdan kurtuldu

Yaz sezonunun neredeyse ortalarına geldiğimiz şu günlerde özellikle yazlık villaların ve önemli otel ve motellerin yoğun olarak yer aldığı

Yaz sezonunun neredeyse ortalarına geldiğimiz şu günlerde özellikle yazlık villaların ve önemli otel ve motellerin yoğun olarak yer aldığı Erdek İlçesi Sahil Mahallesi bugün itibariyle yaklaşık 10 yıl sonra toz ve topraktan kurtuluyor. 
Erdek Belediye’since başlatılan asfalt döşeme çalışmaları bugün 5047 Sokuk’tan başladı. 15 kişiye yakın bir ekip tarafından başlatılan çalışmalar sonunda tüm toprak sokakların asfaltlanacağı öğrenildi.  
Birkaç yıldan beri yapılan kanalizasyon ve doğalgaz gibi alt yapı çalışmalarının bitmesine rağmen toprak olan sokakların asfalt veya taş parke kaplamalarının yapılmaması sebebiyle özellikle rüzgârlı ve motorlu araçların geçişi sırasında havaya kalkan toz bulutu çevre kirliliğine neden oluyordu. Şikâyetlerin yoğunlaştığı Sahil Mahallesi’nin toprak olan sokakların asfalt döşeme işleri bugün sabah saatlerinden itibaren hızlı bir şekilde başladı. 
Haber: Erdem Özcan 



Anahtar Kelimeler: Erdek Sahil Mahallesi tozdan kurtuldu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı