Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek otogarı boyanıyor

Erdek otogarı boyanıyor

Erdek Belediye Başkanlığı, şehirlerarası yolcu terminalini bakımdan geçiriyor. Uzun yıllar onarılmadığı için kötü bir görünüm sergileyen otogar Erdek Belediye Başkanlığı imkanları ile tamamen boyanıyor.

Erdek Belediye Başkanlığı, şehirlerarası yolcu terminalini bakımdan geçiriyor.
Uzun yıllar onarılmadığı için kötü bir görünüm sergileyen otogar Erdek Belediye Başkanlığı imkanları ile tamamen boyanıyor.
Erdek Belediyesi Garaj Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Yıldırım, ilçeye ilk gelenlerin ağırlandığı otogarın yenilenmesi projesi kapsamında şehirlerarası yolcu terminalinde baştan aşağı badana ve boya çalışmalarının başlatıldığını söyledi.
Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı personel tarafından yapılan çalışmaların bu ayın sonuna kadar tamamlanıp, otogarın yenilenmiş yüzüyle hizmete gireceğini belirten Yıldırım, otogar içinde ve otogara bakan tüm duvarların boyanacağını ifade etti.
3 yıldan bu yana ağır borç yükü altından kurtulma mücadelesi veren belediyenin, mali durumunun pek iç acıcı olmadığını anlatan Yıldırım, belediyenin mali durumu iyi olsaydı otogarda daha farklı yenileme çalışmalarının olacağını dile getirip, belediyeyi 1999 ile 2009 yılları arasında yönetenlerin, bu kadar borç altına sokmalarından dolayı 3 yıldan bu yana ilçeye yeterli hizmetlerin üretilmesinde sıkıntı yaşandığına dikkat çekti.
Kadir Yıldırım "Erdek Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla mevcut otogar binasını boyamaya çalışıyoruz. İleriki yıllarda yeni terminal yapılıncaya kadar mevcut binayı bakıma aldık" dedi.
Otobüs firması yetkilileri ile garaj esnafı ise, Erdek Belediye Başkanlığı tarafından yapılan bu çalışmadan dolayı belediye ye teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu