Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek, Ofshore Grand Prixine hazır

Erdek, Ofshore Grand Prixine hazır

Marmara Denizinin incisi Erdek, Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası için geri sayıma başladı.

Erdek Belediyesi`nin evsahipliğinde 11-12 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Offshore Kulübü`nün organizasyonu ile gerçekleştirilecek "Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası"nın 7. ve 8. yarışları Kurbağlı Plajı mevkiinde Ice&Sun Beach Club`da düzenlenecek. 
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve Erdek Grand Prix 1-2`nin gıda sponsorluğunu üstlenen Banvit ve Konaklama Sponsoru Erdek Agrigento Otel`in katkılarıyla organize edilecek şampiyonada toplam 10 takım ve 20 sporcu start alacak. 
İtalya, ABD, Portekiz, Porto Rico, Fransa ve Türkiye`den sporcuların mücadele ettiği şampiyonada, Van Grand Prix`i sonrasında ECI Men Cosmetics 1100 puanla liderliğini korurken,  Beşiktaş-Miele 797 puanla ikinci, YKM Sport 563 puanla üçüncü, Lenore Yacht 512 puanla dördüncü ve GSYİAD-Galatasaray 395 puanla beşinci sırada yer alıyor. 
Formula Future Türkiye Şampiyonları, Dünya Şampiyonası öncesi Erdek`te…
İstanbul Offshore Kulübü tarafından bu yıl ilk kez bir sosyal sorumluluk projesi olarak Van ilimizde hayata geçirilen, genç sporcu yetiştirmeyi ve yeni jenerasyona su sporlarını sevdirmeyi hedefleyen Formula Future Türkiye Şampiyonası`nın beş ayrı kategorideki şampiyonları Erdek`te hazırlık kampında olacaklar. 
17-19 Ağustos tarihlerinde Prag`ta yapılacak UIM Formula Future Dünya Şampiyonası`nda mücadele edecek 8-18 yaş arasındaki 5 milli sporcumuz eğitmenleri Dessat Başkanı Sait Gürer koordinasyonunda 7 Ağustos tarihinden itibaren Erdek`te çalışmalarını sürdürecekler. 
Kendi disiplinlerinde antrenman yaparak, dünya şampiyonasına hazırlanacak gençlerimiz Banvit`in sponsorluğunda ve Agrigento Otel`in katkılarıyla Türkiye`yi temsil etmek üzere hazırlıklarını tamamlayarak, 15 Ağustos`ta Çek Cumhuriyeti`ne hareket edecekler. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli