Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek minibüsçülerinin 2013 yılı hesapları ibra edildi

Erdek minibüsçülerinin 2013 yılı hesapları ibra edildi

S.S. Erdek Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 2013 yılı Olağan genel Kurul Toplantısı yapıldı.

S.S. Erdek Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 2013 yılı Olağan genel Kurul Toplantısı yapıldı.
Erdek Belediye Otogarı Kooperatifin Bekleme Salonunda yapılan kongre 26 Haziran 2014 günü saat 15:00'te gerçekleştirildi.
S.S. Erdek Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Elmas'ın başkanlığında gidilen kongreye kooperatifin tüm ortakları katıldı.
Balıkesir Ticaret İl Müdürlüğü'nde görevli Bakanlık Temsilcisi Ferhat Çavuş'un nezaretinde yapılan kongrenin açılış konuşmasını yapmak üzere söz alan S.S. Erdek Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Elmas, kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 
Divan Başkanlığı'na Erdoğan Abaş, Katip üyeliklere Şerif Filiz ile Ali Eren'i önerdi. Abaş, Filiz ve Eren oybirliği ile Divan Heyetine seçildi.
Divan Heyeti seçildikten sonra kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Genel Kurul gündeminde bulunan; 2013 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir-Gider Farkı Hesabı ve Denetim Kurulu raporlarının okunması görüşülerek onanması, Yönetim ve Denetim Kurullarını ayrı ayrı oylanarak ibra edildi.
2014 yılı tahmini bütçe görüşülerek onaylandıktan sonra, 2014 yılı aidatların tespiti yapıldı.
Yönetim Kurulu üyelerinin toplantı hakkı huzur ücretleri görüşülüp belirlendikten sonra, kongre dilek ve temenni ile sona erdi.
Kongre sonunda gazetemize bilgi veren S.S. Erdek Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Elmas, kooperatif yönetiminde Hüseyin Çandır, Mehmet Ali Özçakın, Hüseyin Patır, Kıymet Sözener, Denetim Kurulunda ise Gülden Berkil ile Ramazan Bölükbaş'ın yer aldığını hatırlattı.
İlçede önümüzdeki günlerde ciddi hareketlilik olacağını söyleyen Başkan Elmas, Yolcu trafiği daha da artacak. Erdek-Bandırma hattı yolcu taşımacılığı işini en iyi şekilde yerine getirebilmek adına tüm önlemlerimizi aldık." diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli