Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek MHPde nöbet değişimi

Erdek MHPde nöbet değişimi

MHP Erdek İlçe Başkanı Ayhan Güder görevden alındı

Erdek MHP`de nöbet değişimi
MHP Erdek İlçe Başkanı Ayhan Güder`in, MHP Balıkesir İl Başkanlığı`ndan gelen bir yazı ile görevden alındığı öğrenildi.
MHP İlçe Başkanı Ayhan Güder`den boşalan, MHP Erdek İlçe Başkanlık görevine, Erdek`te uzun yıllardır faaliyet gösteren Cottonland mağazalarının sahibi Haluk Nazlıoğlu getirildi.  
Ayhan Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanlığı görevini 9 yıldır devam ettiriyordu.
MHP Genel Merkezinin talimatıyla, 2 ay önce MHP Balıkesir İl Başkanlık görevi ile başlayan değişim rüzgarından Erdek MHP`de nasibini alırken, MHP Erdek İlçe Başkanlığı`nda dün hareketli saatler yaşandı.
Sabah saat 9.00 sularında ilçe teşkilat binasına çekilen faks ile karar ilçe teşkilatına tebliğ edildi. MHP Balıkesir İl Teşkilatı ile çevre ilçelerden katılan kalabalık eşliğinde Erdek`e gelen MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, atama töreninde yaptığı konuşmada çok kısa bir zamanda başarılı olacaklarını öne sürdü.
Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Erdek Belediye Başkanlığını MHP`nin adayının kazanması için çok iddialı olduklarını söyleyen MHP Balıkesir İl Başkanı Çılgın, devam eden konuşmasında şöyle konuştu:
"Hedefimiz Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığıdır. Bu da demek oluyor ki Erdek Belediye Başkanlığı da hedeftir. Bunun için yeni ilçe başkanımız Haluk Nazlıoğlu arkadaşımızla beraber ilk adımımızı atmış bulunuyoruz. Bizim Erdek`li vatandaşlardan istediğimiz manevi destektir. Tekrar söylüyorum, Erdek Belediyesi`ni kazanacağız. Bunun için tüm arkadaşlarımızla beraber çalışacağız. Bundan sonra buraya daha sık geleceğiz ve çok çalışacağız. Haluk Nazlıoğlu arkadaşımıza, teşkilatımız adına yeni görevinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."
MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın`a, MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Kemal Tetik, MHP Balıkesir İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Necmettin Akçınar, Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, MHP Susurluk İlçe Başkanı Ömer Öztuna ile MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul`un eşlik etmesi dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false