Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek MHP Heyeti Ankaradan döndü

Erdek MHP Heyeti Ankaradan döndü

MHP Erdek İlçe Teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısına katılmak üzere MHP Balıkesir İl Teşkilatı ve çevre ilçeler ile birlikte Ankaraya gitti.

MHP Erdek İlçe Teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısına katılmak üzere MHP Balıkesir İl Teşkilatı ve çevre ilçeler ile birlikte Ankara`ya gitti. 
MHP Balıkesir Heyeti arasında, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`ta yer aldı.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katılan MHP Erdek İlçe Teşkilatı, ertesi gün Erdek`e döndü.
Ankara gezisini değerlendiren MHP Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin yerel seçimler öncesi partisinin belediye başkanı adaylarını açıkladığı toplantıya, partisinin il teşkilatı ile birlikte katıldığı söyleyip, Balıkesir Belediye Başkanlığı`nı başarıyla yürüten İsmail Ok beyefendinin yeniden aday olarak ilan edilmesinin kendileri için gurur verici bir gelişme olarak nitelendirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) belediye başkan adaylarından bazılarının açıklanması üzere Ankara Spor Salonunda düzenlenen mahalli seçimler aday takdim toplantısında, tüm Türkiye`ye açıklanan adayların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen MHP İlçe Başkanı Nazlıoğlu, toplantıdan sonra Erdek heyeti olarak ikinci adreslerinin Anıtkabiri ziyaret etmek olduğunu ifade etti.
Anıtkabir`den sonra, Bilge lider, büyük devlet adamı merhum Başbuğ Alparslan Türkeş`i özlemle yad etmek için Rahmetli Türkeş`in mezarını ziyaret ettiklerini kaydeden MHP İlçe Başkanı Nazlıoğlu, şöyle devam etti: "Merhum liderimiz Alparslan Türkeş, Türk siyasi tarihine imza atmış, büyük bir liderdir. Yalnızca Türkiye`de değil, bütün Türk coğrafyasında saygı duyulan, sözü dinlenen ciddi bir devlet adamıydı. Türklük için verdiği mücadelede karşılaştığı engellere rağmen, dava ve devlet adamlığının bütün hassasiyetini göstererek, çağdaş büyük Türkiye için ömrünü adayan mümtaz bir kişilikti." 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli