Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Lisesinde kepler havaya

Erdek Lisesinde kepler havaya

2011-2012 Eğitim yılında Erdek Lisesinden mezun olan 49 öğrenci Erdek Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikle diplomalarını aldılar.

2011-2012 Eğitim yılında Erdek Lisesinden mezun olan 49 öğrenci Erdek Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikle diplomalarını aldılar. Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Dz.Dr.Kd Albay İskender Tunaboylu, Erdek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Peyker Dilli, TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan, İlçe Okul Müdürleri  sivil toplum dernek yöneticileri, öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı kutlama Erdek Lisesi bahçesinde düzenlendi.

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan Erdek Lisesi Okul Müdürü Yongalı, Erdek Lisesi`nin 2011/2012 eğitim döneminde 37. yıl mezunlarını verdiğini hatırlattı.
Yongalı, "Mezuniyet törenini kutlamanın coşkusunu yaşadıklarını belirtip bugünün haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla atan siz velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Yongalı, ileriki yıllarda sizleri başarılı bir iş adamı güzel işler başarmış bireyler, mutlu huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmemin gururu bize yeter de artar bile, yolunuz ve bahtınız açık olsun diyerek konuşmasını tamamladı.
Okul birincisi Neslihan Batıbay`ın konuşması ile devam eden etkinlik Batıbay, tarafından kütüğe plaket çakılmasıyla devam etti.  Çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerden sonra öğrenciler büyük bir coşku ile keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Ve geleneksel olarak her yıl yapıldığı gibi misafirlere pilav, ayran ve tatlı ikramı ile 2011-2012 eğitim yılı sona erdi.
Tören sonrası okulun müzik öğretmeni Ediz Altıntaş yönetiminde lise öğrencilerinin de katılımıyla yine büyük bir coşkuyla bir müzik ziyafeti yaşandı.
E. Göçmen - T. Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false