Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Lisesi Müdürü Yongalı: Futbol takımımızla gurur duyduk

Erdek Lisesi Müdürü Yongalı: Futbol takımımızla gurur duyduk

Liseler arası oynanan futbol maçlarında Erdek Lisesi Futbol Takımının 3. olması Erdek Lisesi Müdürü Ali Yongalı, öğretmenleri ve öğrencileri sevindirdi.

Liseler arası oynanan futbol maçlarında Erdek Lisesi Futbol Takımının 3. olması Erdek Lisesi Müdürü Ali Yongalı, öğretmenleri ve öğrencileri sevindirdi.
Geçtiğimiz günlerde, liseler arası Marmara gurubu futbol şampiyonası düzenlendi. 16 Lise futbol takımının Bandırma`da oynadığı maçlarda ilçemizin gururu eğitim kurumlarının başında gelen Erdek Lisesi Futbol takımı ilçeye 3. lük kupası ile geri döndü.
Marmara Gurubu Liseler arası futbol maç turnuvası hakkında görüştüğümüz Erdek Lisesi müdürü Ali Yongalı, Bandırma`da oynanan şampiyonanın ilk maçını kardeş takım Erdek Anadolu Lisesi ile yaptıkları söyleyip, Erdek Lisesi`nin Onur Akdeniz`in iki golüyle maçtan 2-1 galip ayrıldığını belirtti.
Müdür Yongalı diğer maçları ve sonuçları ile golleri atan futbolcuları şu şekilde açıkladı:
2. Maç; Erdek Lisesi: 3 Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi: 2 
(Erdek Lisesi`nin golleri: Binehan Köklü 2 gol, Hakan Onan)
3. Maç; Erdek Lisesi: 2 Bandırma İ.M.K.B. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi: 3 (Erdek Lisesi`nin golleri: Binehan Köklü 2 gol)
4. Maç; Erdek Lisesi: 4 Bandırma Anadolu Lisesi: 1
(Erdek Lisesi`nin golleri: Binehan Köklü 3 gol, Erdi Çokçalışkanlı 1 gol)
Gurup maçlarından sonra diğer guruplardan yükselen takımlarla birlikte oluşturulan 2. gurup maçlarında; Erdek Lisesi: 0 - Band. Kemal Pireci Lisesi: 3, Erdek Lisesi: 4 - Manyas Anadolu Lisesi 2 (Erdek Lisesi`nin golleri: Onur Akdeniz 2 gol, Binehan Köklü 1 gol, Sercan Kaplan 1 gol)
2. gurup maçlarında guruptan 2. olarak çıkan Erdek Lisesi yarı final maçında, karşılaştığı Bandırma Ş.M.G. Lisesi`ne 3-0 yenildi.
Erdek Lisesi aldığı bu mağlubiyet sonrası 3. lük ve 4. lük maçına çıktığı Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`ni 3-2 yendi. Erdek Lisesi`nin 3 golü de Hakan Onan`dan geldi.
Erdek lisesi Müdürü Yongalı, Erdek Lisesi`ne 3.lük getiren şampiyonaya futbol takımını başarıyla hazırlayan okulun beden eğitimi öğretmenleri Selman Koçu ile Sevim Togay`a teşekkür edip, takım kaptanı Onur Akdeniz`i ve futbolcuları tek tek kutladı.
Yongalı, Erdek Lisesi futbol takımının ileri de düzenlenebilecek tüm turnuvalara katılacağını kaydedip, 3. lük kupasının okulun müzesinde sonsuza kadar sergileneceğini dile getirdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli