Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek Kültür merkezine ödenek yolda

Erdek Kültür merkezine ödenek yolda

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, yapımı duran Erdek Kültür ve Kongre Merkezinin tamamlanması için ödenek gönderiyor. Uzun bir süredir inşaatı duran Erdek Kültür ve Kongre Merkezi için 750 bin lira ödenek çıkarıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, yapımı duran Erdek Kültür ve Kongre Merkezi`nin tamamlanması için ödenek gönderiyor.
Uzun bir süredir inşaatı duran Erdek Kültür ve Kongre Merkezi için 750 bin lira ödenek çıkarıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay`ın ilçemize geçtiğimiz aylarda yaptığı ziyarette, kazı çalışmalarının sürdüğü ören yerlerinde incelemelerde bulunurken, Günay`ın ilçeye gelmesini fırsat bilen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, finansman nedeniyle yapımı çok ağır giden Kültür ve Kongre Merkezi inşaatının artık tamamlanması için Kültür Bakanından destek istemişti.
Erdek Kültür ve Kongre Merkezi inşaatının devam edebilmesi için Başkan Aysan`a yardım sözü veren Kültür Bakanı sözünü tuttu.
Hizmete girebilmesi için toplam 3 milyon 250 bin lira daha kaynağa ihtiyaç olduğu öğrenilen kültür ve kongre merkezine, ilk etapta şartlı olarak aktarılacak parayla yakın bir zamanda inşaattan çekiç sesleri yükselecek.
Kültür ve Kongre Merkezi inşaatının anahtar teslimi hale gelebilmesi için 3 milyon 250 bin lira daha paraya ihtiyaç olduğunu hatırlatan Başkan Aysan, yapımı ağır aksak süren inşaatın bir an önce bitirilip, ilçe halkına kazandırılabilmesi için kaynak arayışlarına devam edeceklerini açıkladı.  Haber : Tuncay ERTAN

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı