Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdek Kaymakamı Kaygısız: Turizm, zeytincilik ve balıkçılığa özel önem vereceğim

Erdek Kaymakamı Kaygısız: Turizm, zeytincilik ve balıkçılığa özel önem vereceğim

İlçemizin yeni Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdekte, öncelikli olarak, ilçenin geçim kaynağını oluşturan turizm, zeytincilik ve balıkçılık alanlarında öncelikli çalışmalarda bulunacağım dedi.

İlçemizin yeni Kaymakamı İsmail Kaygısız, "Erdek`te, öncelikli olarak, ilçenin geçim kaynağını oluşturan turizm, zeytincilik ve balıkçılık alanlarında öncelikli çalışmalarda bulunacağım" dedi. Bursa doğumlu olması nedeniyle Erdek ve bölgenin insan profiline yakın bulunduğunu vurgulayan Kaymakam Kaygısız, "Erdek`liler, uygar, ılımlı ve hoşgörülü bir yapıya sahipler" diye konuştu. 
Buna bağlı olarak Erdek`teki görev süresi içinde yabancılık çekmeyeceğine inandığını vurgulayan Kaygısız, kamu kurum ve kuruluşlarının da, uyumlu bir şekilde çalışması amacıyla üstüne düşen görevi yerine getireceğini açıkladı. Denize tutku derecesinde bağlı olup, su sporları ve yüzmeyi çok sevdiğine dikkati çeken Kaygısız, dalgıçlığın da önemli bir ilgi alanını oluşturduğunu sözlerine ekledi. Bilindiği gibi Kaygısız, ilçemize Zonguldak`ın Çaycuma ilçesi Kaymakamlığından atanmış bulunuyor.
Haber: Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu