Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Fenerbahçeliler Başkanı Emin Can kalp krizi geçirdi

Erdek Fenerbahçeliler Başkanı Emin Can kalp krizi geçirdi

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can, evinde kalp krizi geçirdi. Alınan bilgiye göre, hiçbir rahatsızlığı olmadığı öğrenilen Can, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde evine geldikten kısa bir süre sonra kalp kriz geçirip yere düştü.

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Can, evinde kalp krizi geçirdi. Alınan bilgiye göre, hiçbir rahatsızlığı olmadığı öğrenilen Can, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde evine geldikten kısa bir süre sonra kalp kriz geçirip yere düştü. Daha sonra yavaş yavaş ayağa kalkan Can, evine yakın Kapıdağ Taksi durağına ulaşıp, taksi ile Erdek Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Hastanede sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmasından sonra, EKG`si çekilen Can`ın elektrosunda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmayınca istirahat etmek üzere evine gönderildi.
Ertesi gün, yakın arkadaşları tarafından sabahın ilk saatlerinde bu kez Bandırma Devlet Hastanesi`ne götürülen Emin Can, acil servis doktorları tarafından yapılan kontrolde zaman kaybetmeksizin Kardiyoloji servisine alındı. Kardiyolog Uzman Doktor Selim Panç tarafından tetkikleri yapılan Can`ın, halen Kardiyoloji Servisi yoğun servis ünitesinde tedavisi devam ediyor. Genel sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenilen Emin Can`ın, kalp krizi geçirdiğini tespit ettiklerini belirten doktoru Panç, Can`dan, acilen kalp anjiyosunu yaptırmasını istediği belirtiliyor.
Emin Can, bilindiği üzere 1989-1994 yılları arasında DYP`den Erdek Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunmuş, Belediye Başkanı Hamit Nural`ın izinli olduğu günlerde de aralıklı olarak Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlenmişti. İyi bir Fenerbahçe taraftarı olan Can, halen Erdek Fenerbahçeliler dernek başkanlığını yürütüyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false