Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek FB Dernek 2. Başkanı Gezgin: Ezeli rakibimizi yeneceğiz

Erdek FB Dernek 2. Başkanı Gezgin: Ezeli rakibimizi yeneceğiz

Erdek Fenerbahçeliler Derneği 2. Başkanı Necati Gezgin,17 Mart Cumartesi oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi, Fenerbahçenin galibiyetini izlemek için Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadına gidiyoruz dedi.

Erdek Fenerbahçeliler Derneği 2. Başkanı Necati Gezgin,17 Mart Cumartesi oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi, "Fenerbahçe`nin galibiyetini izlemek için Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı`na gidiyoruz" dedi.
Ezeli rakiplerini yenerek, Play Of şampiyonluk mücadelesinde avantaj elde etmek istediklerini anlatan Gezgin, şöyle devam etti: "Fenerbahçe olarak kendi gücümüzü biliyoruz. Takım oyunu oynarsak, kazanacağımızı düşünüyorum. İlk maçta yenildiğimiz Galatasaray`ı bu kez Kadıköy`de yenerek Play Oflarda avantaj elde etmek istiyoruz."
Erdek Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulü-bünden 50 adet bilet talep ettiklerini, ancak 100 binin üzerinde talebin olmasından dolayı Erdek Fenerbahçeliler Derneği`ne sadece 10 bilet ayrıldığına dikkat çeken Gezgin, Fenerbahçe`nin büyüklüğünü bir kere daha gördük diyerek sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli