Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek EMITT fuarında yerini aldı

Erdek EMITT fuarında yerini aldı

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 6 Şubat 2024 Salı günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde başladı.

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 6 Şubat 2024 Salı  günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde başladı.

Erdek Belediyesi, 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek, dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı olarak bilinen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yerini aldı. Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna fuarın açılışına katılırken, gastronomimizi tanıtmak için yöremize özel tatların sergilendiği ve dağıtıldığı, stantta zeytin, zeytinyağı, doğal sabun ve mor soğan olan Erdek'in özel ürünleri sergileniyor.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Güney Marmara’nın İncisi Erdek’imizin güzelliklerini dünyanın beşinci, Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) dünyaya tanıtıyoruz. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anarak açılışını gerçekleştirdiğimiz fuarda stant alanımızda misafirlerimizi ağırlıyor, ülkemizin güzel şehirlerinin stantlarını da ziyaret ederek kıymetli Belediye Başkanları arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunarak diğer kurumlarla ve firmalarla iletişimlerimizi güçlendiriyoruz." dedi.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek EMITT fuarında yerini
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı