Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek DEVA Partisi’nde “DEVA Kadında Zirvesi” programı

Erdek DEVA Partisi’nde “DEVA Kadında Zirvesi” programı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkezi’nce “2. DEVA Kadında Zirve”si programı düzenlendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkezi’nce “2. DEVA Kadında Zirve”si programı düzenlendi. 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kadın Politikaları Başkanlığı’nca Ankara’da bir otelde düzenlenen "2. DEVA Kadında Zirvesi"nde konuştu. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilat Başkanı Dilek Ener ve Kadın Politikaları Başkanı Saliha Özgü’nün koordinatörlüğünde, “2. DEVA Kadında Zirvesi” programı, ilçemizde de DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanlığı’nda hazır bulunan konuklar video konferans aracılığı ile izledi.

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanlığı’nca Ankara’da bir otelde düzenlenen “2. DEVA Kadında Zirvesi” programı video konferans aracılığıyla canlı olarak yayınlanırken, katılımcıların konuşmaları DEVA Partisi İlçe Başkanlığı’nda hazır bulunan bayanlar tarafından dikkatle izlendi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı “2. DEVA Kadında Zirvesi”nde kadınlara hitaben yazmış olduğu mektubu okudu. 
Konuşmasında; ülkedeki kötü yönetimin sıkıntısını en çok kadınların çektiğine değinen Babacan, devamında şöyle konuştu: “Çarşıda pazarda fiyatlar uçtu. Mutfak ihtiyaçları bile neredeyse bir lüks haline geldi. Zamlanan faturalar geçim sıkıntısını daha da arttırdı. Ben, sizlerden yükselen sessiz çığlığı duyuyorum. DEVA Partisi’nde birlikte siyaset yaptığım ekibime güveniyorum. Ülkemizi hızlıca toparlayıp herkese rahat bir nefes aldıracağımıza inanıyorum. Bizler, hiçbir ailenin yoksulluk çekmesine razı olmayacağız. İhtiyacı olan tüm hanelere geçim desteği sağlayacağız. Bebeklerin 1 yaşına kadarki süt ve bebek maması gibi gıda masraflarını biz karşılayacağız. Okul çağındaki çocuklarımız için de projeler hazırladık. Öğrencilerin temel ihtiyaçlarının karşılanması için ailelere bir banka kartı vereceğiz. Her dönemin başında, bu banka kartına hanedeki öğrenci sayısına göre TL yükleyeceğiz. Teknoloji ürünlerindeki vergi oranlarını düşürüp, çocuklara bedava internet hizmeti sunacağız. Fırsat eşitliği ve nitelikli eğitim ile gençlere güvenli bir yarın sağlayacağız. Ayrıca kreş ve yaşlı bakım merkezlerini yaygınlaştıracağız. Artık kadınların kendisini özgür ve güvende hissetmediği bir Türkiye görmek istemiyoruz. Tüm kazanımlarımıza sahip çıkacağız. Herkesin can güvenliğinin, hak güvenliğinin ve mal güvenliğinin garantisi bizler olacağız. Kimsenin yaşam tarzından dolayı ayrımcılığa uğramadığı bir Türkiye’ye çok kısa sürede kavuşacağız.” 
Haber: Tuncay Ertan 
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı