Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek çevrede tanıtılıyor

Erdek çevrede tanıtılıyor

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Güney Marmaranın incisi ilçemizin yurt içinde tanıtımı için büyük projenin ilk ayağını Bursadan başlattı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Güney Marmara`nın incisi ilçemizin yurt içinde tanıtımı için büyük projenin ilk ayağını Bursa`dan başlattı.
Proje kapsamında, Erdek resimlerinin yer aldığı afişler Bursa Büyük Şehir Belediyesi`ne ait reklam panoları ile billboardlara konuldu.
Konu hakkında konuşan Başkan Aysan, 10 yıldır Erdek`in tanıtımına katkıda bulunacak hiçbir iş yapılmadığını ileri sürüp, yapılmaya çalışılan işler ise modası geçmiş teknolojilerle yapılmıştır. Doğru reklam mecralarının kullanılması Erdek Turizmine dolayısı ile vatandaşlarımıza fayda sağlayacaktır." açıklamasında bulundu.
İlk etapta yurt içi tanıtımına öncelik verdiği gözlenen Başkan Aysan`ın, talimatıyla Erdek`in çeşitli bölgelerinin yer aldığı resimler Bursa`da reklam panolarında sergileniyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın başlattığı "Erdek Yanı başınızda" reklam kampanyasının ilk durağı Bursa ili oldu.
Bursa Büyük Şehir Belediyesine ait reklam panoları ve billboardlarını bir süredir Erdek resimleri süslüyor. Alışılagelmiş Erdek`in deniz kum güneş manzaralarının yanı sıra tarih, doğa, bitki örtüsü gibi çok sayıda güzelliklerinden ve renkli şehir manzaralarından oluşan dört ayrı tarzda çalışılan afişler Bursa`lıların yoğun ilgisi ve beğenisi ile karşılaştı.
Tüm Bursa`yı kapsayan reklam çalışmasında billboard ve raket reklam panolarının yanı sıra otobüs duraklarında da Erdek görselleri kullanıldı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan konu hakkında yaptığı açıklamada " Son derece yüksek maliyeti olan şehir mobilyalarına reklam verme işi için Bursa Büyük Şehir Belediyesine başvuruda bulunduk. Bizi kırmadılar kendi kontenjanlarında bulunan reklam ünitelerini ilçemize ücretsiz tahsis ettiler. Buradan Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe ve Basın Koordinatörü Fehim Ferik`e gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Yapacağımız reklam kampanyasında sadece deniz kum güneş turizmine dikkat çekmemeye önem verdik. İlkbahar ve sonbahar aylarında doğanın güzelliği, Kapıdağ ve köylerinin güzelliklerini de meraklılarına anlatmaya çalıştık. Erdek ve Kapıdağ da denizin dışında, doğa yürüyüşleri yapılabilecek, oksijen açısından zengin çok sayıda nokta var, fotoğraf meraklıları için manzara çekmenin dışında, bitki örtüsü ve canlıların çeşitliği fotoğraf meraklılarını şaşırtacak kadar zengin.  Tarihi yönden gerek Kyzikos Antik Kenti gerekse Zeytinli adanın dışında çok sayıda enteresan hikayesi olan yapı var. Bunları efsaneleri ile birlikte tek tek ele alarak özel bir çalışma yapıyoruz.
Erdek`in reklam ve tanıtım çalışmaları için sadece Bursa ile sınırlı kalmayacak İstanbul, Balıkesir, Eskişehir gibi şehrimizi tatil için tercih edenlerin dikkatlerini yeniden çekmek Erdek`in güzelliklerini hatırlatmak amacı ile bir dizi çalışma daha başlattık. Bunların dışında Erdek`in yepyeni fotoğraf arşivi, tanıtım videoları, harita, hediyelik eşya gibi çok sayıda Erdek ve Kapıdağı tanıcı materyal hazırlıyoruz. Bu yaz sezonuna yetişemedi ancak kısa süre sonra raflarda yerini alacak. Ayrıca Türkiye çapında seyahat acenteleri, şirketler ve basın kuruluşlarına Erdek ile ilgili poster, video broşür yollanılacak. 10 yıldır Erdek`in tanıtımına katkıda bulunacak hiçbir iş yapılmamış. Yapılmaya çalışılan işler ise modası geçmiş teknolojilerle yapılmıştır. Doğru reklam mecralarının kullanılması Erdek Turizmine dolayısı ile vatandaşlarımıza fayda sağlayacaktır."dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli