Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Erdek "Burhan Karışık" dedi

Erdek

31 Mart yerel seçimleri tüm yurtta olduğu gibi Erdek´te de heyecanlı geçti.

31 Mart yerel seçimleri tüm yurtta olduğu gibi Erdek´te de heyecanlı geçti. 

Belediye Başkan Adayları büyük bir yarış verdi. Yarışın sonucunda da ipi göğüsleyen Burhan Karışık oldu ve  büyük bir farkla Erdek Belediye Başkanı seçildi.

Burhan Karışık'ın Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek Belediye Başkanlığına seçilmesi cumhuriyet alanında coşkuyla kutlandı.

Alanı dolduran çok sayıda Erdekli zaferi kutlarken, Başkan Karışık halka hitap etti.

Kazanan ben değil, kazanan Erdek oldu diyen Karışık "Seçim kampanyası döneminde desteğine benden esirgemeyen değerli aileme, parti yönetimime, CHP İlçe Başkanıma, tüm meclis üyelerime, ve halkıma çok teşekkür ediyorum. Şuanda kesin sonuç olmamakla birlikte %66 oy oranımız var. Ben mecliste başkan seçildikten sonra eski belediye başkanı her gün Burhan Karışık AK Parti'ye geçecek dedi. Ancak gördüğünüz gibi ben Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanıyım. Ama AK Parti'ye geçecek diyen arkadaş İYİ Parti'ye geçti, Ardından da 3 günden beri AK Parti ile beraber erzak dağıttı, yani bizlere çamur atanlar, kendi çamurlarında kaldılar. Bundan sonra Erdek'e bayram havasında seçimler yakışır. Bu seçimi çok şükür kimsenin burnu dahil kanamadan atlattık. İnşallah bundan sonraki tüm seçimler böyle geçer. Büyükşehir Belediyesini de kazanan Ahmet Akın ile beraber Erdek'e 5 yıl içerisinde tüm hizmetleri getireceğiz. Erdek'i eski günlerine geri getireceğiz, tüm sorunlarını çözeceğiz. Ben desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum, Allah utandırmasın" diye konuştu.

Daha sonra kalabalık bir topluluk eşliğinde yürüyüş düzenlenerek, davullu zurnalı kutlama yapıldı.

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Erdek "Burhan Karışık"
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı