Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek, bir filme plato olabilir

Erdek, bir filme plato olabilir

Erdekte çekilmesi planlanan bir filmde, ana temanın Kabenin anahtarı olabileceği belirtiliyor.

Erdek`te çekilmesi planlanan bir filmde, ana temanın Kabe`nin anahtarı olabileceği belirtiliyor.
Ünlü komedyen ve sinema sanatçısı Cengiz Küçükayvaz`ın, devamlılık sağlayacak bir film için Erdek`i plato alanı olarak seçtiği bildirildi.
Ünlü komedyen ve sinema sanatçısı Cengiz Küçükayvaz, Nisan ve Mayıs aylarında çekimine başlamayı düşündüğü ``Soygun`` adlı süreklilik sağlanacak sinema filmi için Erdek`i plato seçti.
Küçükayvaz, Kurban Bayramı tatili için geldiği Erdek Agrigento Otel`de müzeyi ziyaret ederek İş adamı Osman Mırız`dan bilgi aldı. 
Ünlü komedyen Cengiz Küçükayvan, Kabe`nin anahtarı gibi kutsal bir hazinenin mevcut olduğu Agrigento`nun Recep İvedük, konseptinde bir sinema yapımı için süreklilik arz edecek bir senaryo ile Nisan ve Mayıs aylarında ön çalışmalarına başlamayı planladığı sinema filmi için "Soygun`` isminin uygun gördüğünü açıkladı.
Erdek ve çevresinin film platosu beklentilerine cevap verecek atmosfere sahip olduğunu, sonuçta ortaya çıkacak filmin vizyondaki popülerliğinin Erdek`in imajına da katkı sağlayacağını kaydetti.
İş adamı Osman Mırız ise böyle bir senaryonun Erdek`te film`e çevrilmesinin turizme önemli katkı sağlayacağına inandığını söyleyip, her türlü katkıyı vermeye hazır olduğu sözü verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli