Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Belediyesi Erdekspora sahip çıkıyor

Erdek Belediyesi Erdekspora sahip çıkıyor

Erdeksporun sosyal tesisleri komple yenilenip futbolcuların hizmetine sunuldu

Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübünün işbirliğinde, Erdek 18 Eylül İlçe Stadı içinde bulunan Dr. M. Güven Karahan Spor Tesisinin bakımı yapılıp yenilendi.
Balıkesir Süper Amatör Kümede mücadele eden Erdekspor, 2011-2012 Süper Amatör Kümenin 2. yarı müsabakaları başlamadan önce Erdekspor`lu futbolcular için Erdek Belediyesi ile Erdekspor Kulübünün birlikte yaptıkları çalışmayla sosyal tesisler yenilendi.
Erdekspor Kulübünden gelen talep, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın talimatları sonrası yapılan düzenlemeyle, futbolcular maçların ve antrenmanların sonrasında daha önceden de olduğu gibi yine hep birlikte kalacaklar. Takım olma yolunda ilerlemek için oyuncuların kalacak yerleri ve yemek yiyecek alanları ortak kullanım olarak dizayn edildi ve yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekspor kulübü için yapılan tesisleri, yapım aşamasından son haline kadar takip ederek, kulüp yönetiminden devamlı bilgi aldı.
Başkan Aysan: "Erdekspor`u çok önemsiyorum"
Yenilenen tesisler hakkında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi.
İlçede sporun ve sporcunun gelişimi ile gençlerin spora sahip çıkması için gereken çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Aysan, "En büyük gücümüz genç nüfusumuz. Süper Amatör Kümede mücadele veren Erdekspor Kulübü, bizim için çok önemli. Çünkü 20 bin nüfuslu ilçede futbol altyapısına buradan sporcu yetiştiriyorsunuz. Bunu desteklersek, kulübümüz kurumsallaşır, ilçemiz spor yaşamına da faydası olur" diye konuştu.
Tırık: "Başkan Aysan`a teşekkürler"
Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a  teşekkür ederek, "Yıllar sonra Erdekspor`a gönülden hizmet eden tek belediye başkanımız sizsiniz. Başkanlık görevine başladığınız günden beri kulübümüze verdiğiniz destekler bizleri çok sevindiriyor" dedi.
İlçede 1973 yılında kurulan Erdekspor`un maçlarını geçmiş yıllarda Erdek dışında oynadığı günleri unutabilmenin imkansızlığını dile getiren Tırık, Erdek tarihi Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı Erdekspor`u yeniden Erdek`e kazandıran belediye başkanı olarak sonsuza kadar daima hatırlayacaktır" diye konuştu.
Tırık: "Arslan`ın emekleri unutulmaz"
Erdekspor Kulübü Başkanı Metin Tırık, yenilenip, hizmete sokulan sosyal tesislerin Erdekspor Kulübü eski Başkanı Mehmet Arslan döneminde yapıldığını hatırlattı. Tesislerin yapıldığı dönemde, bölgemiz milletvekili olan Dr. M. Güven Karahan`ın Erdek`e çok büyük hizmetleri olmasından dolayı, tesislere milletvekilimizin adının verildiğini belirten Tırık, Erdek için hizmet eden herkese sonsuz teşekkürler diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli