Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Belediye Başkanı Sarı: Erdek`in çıkarları için bir araya gelme ortamı çok elverişli

Erdek Belediye Başkanı Sarı: Erdek`in çıkarları için bir araya gelme ortamı çok elverişli

Almanya`da, ailece birlikte geçirdikleri tatili tamamlayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, görevine dönerek yeniden kendini yoğun bir iş temposu içinde buldu

Almanya`da, ailece birlikte geçirdikleri tatili tamamlayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, görevine dönerek yeniden kendini yoğun bir iş temposu içinde buldu. Almanya`daki tatili sırasında ülkenin siyasal ve bürokratik yapısı hakkında değerlendirmeler yapma olanağını da bulduğunu vurgulayan Sarı, "Almanya, bize göre daha muhafazakar bir yapıya sahip. Kendi tarihleri, kültürleri ve mimarilerine de sahip çıkıyorlar" dedi.
ERDEK`TE ARTIK SİYASİ KAVGA BİTMELİ
Erdek`in artık siyasi çekişmeler ve gerginliklerden uzaklaşması gerektiğinin altını çizen Sarı, şunları söyledi:
"Şu dönemde Erdek, aslında çok avantajlı durumda. Benim, kimseyle şahsi ve siyasi kavgam yok. Hüseyin Aysan, zaten siyasi bir kimlik değil. Politikaya da zaten isteyerek girmedi. Milletvekili Cemal Öztaylan tarafından politikaya istemeden sürüklenirken, siyasi bir kurban oldu. Eski belediye başkanımız Hamit Nural, artık Erdek`in çıkarları doğrultusunda, bir ağabey konumunda hareket ederken, `onursal başkan` konumunda davranıyor. Bu nedenlerle Erdek`in tüm dinamiklerinin, Erdek sevdası ve Erdek`in çıkarları doğrultusunda birleşmemeleri için hiçbir neden bulunmuyor. Yani, Erdek`in çıkarları doğrultusunda el ele vermemiz için ortam ve koşullar her dönemden daha çok elverişli bulunuyor."
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli