Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ERDEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURAN GÜN

ERDEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURAN GÜN

"ERDEK HALKI YETKİ VERSİN YÜCEL BAŞKANIMIZ VE HÜKÜMETİMİZ İLE EL ELE VERİP ÇÖZEMEYECEĞİMİZ HİÇBİR SORUN YOKTUR"

Ülke TV ekranlarında dün akşam saat 22:00’da Hasan Öztürk moderatörlüğünde Gündem Özel programına konuk olan Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün Erdek için yapılacak projelerini ve çalışmalarını anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve 20 İlçe Başkan Adayları eşliğinde Balıkesir’de ve diğer ilçelerde yapılan ve yapılacak projeler konuşuldu.

Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün yaptığı konuşmada “Erdek Türkiye’nin ilk turizm ilçesidir. Bütün anılarımız da Zeki Müren, Türkan Şoray, Ajda Pekkan gibi isimlerin geldiği yerdir. Biz Erdek olarak burada duyduğum hizmetlerden o kadar geri kaldık ki anlatabileceğim pek hikaye yok. Bir tek hikaye vardır ki oda hikayenin sahibi Yücel Yılmazdır. Yücel Başkanın eli Erdek’e değdikten sonra tüm mahallelerimize çok güzel çalışmalar yaptı. İktidar Belediyesi olmadığı halde Yücel Başkanımız burada gerçekten orantılı bir şekilde yatırım yapması Erdek’te takdirle karşılandı. Bizler bu hizmetleri daha da taçlandırmak istiyoruz. Cumhur İttifakı Erdek Belediye Başkan Adayı olarak ilçemize daha da fazla hizmetler kazandırmak istiyorum. Kapalı Pazar yeri, Düğün Salonu, Çevreyolu, Liman, TOKİ gibi birçok eksiğimiz var. Biz bu sorunların bilincindeyiz, bunlarında çözümleri hazır yeterki Erdek halkı bize yetki versin. Yücel Başkanım ve Hükümetimiz ile el ele verip çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur” dedi.

YÜCEL YILMAZ ERDEK İLE İLGİLİ KONUŞUYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Erdek ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu “Turan Gün aynı zamanda Ticaret Odası Başkanıdır. Erdek’in nabzını tutuyor. Erdek’in yerlisidir ve her sorununu bilir. Bende Erdek’e çok gelen bir insanım. Erdek gerçekten nadide bir yer ancak şu anda Kastri Bölgesinde ki imarı yeni çözdük. Onuda şu an vekâletten seçilen belediye başkanının uyum içerisinde çalıştığı için çözebildik. Çuğra bölgesinde sahili yaptık, kırsal mahallelerde yaptık ama Erdek’e çok şey kazandırmak istiyoruz. İlk olarak İlhanlar ile Erdek arasında çevre yolu yapıp trafiği rahatlatmak yapmak istiyoruz. Yapacak çok iş var Erdek’te. Zeytinlerin sulaması ile ilgili bölgede yapacağımız çalışmalar var. Edincik bölgesini güçlendirerek Erdek, Üniversite ve Bandırma arasında nüfus yoğunluğunu alacak ama oraya bereket sağlayacak işler yapmak istiyoruz. Bunların hepsi Turan beyin iradesi ile inşallah seçildikten sonra hızlı bir şekilde bölgemize kazandıracağımız hizmetler. On yılların eksiklerini bu beş senede tamamlayacağımız kadromuz hazır”

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: ERDEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURAN
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı