Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Erdek Anadolu Lisesi Müdürü Eroğlu: Okulumuzda kolej havası yaratmak istiyoruz

Erdek Anadolu Lisesi Müdürü Eroğlu:  Okulumuzda kolej havası yaratmak istiyoruz

Erdek Anadolu Lisesinde başlayan Bir metreküp sende al kampanyasında istenen sonuca ulaşıldı

Erdek Anadolu Lisesi`nde başlayan "Bir metreküp sende al" kampanyasında istenen sonuca ulaşıldı
Erdek Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Eroğlu "Bir metreküp sende al" kampanyası hakkında bilgi verdi.
Okul Müdürü Eroğlu, ilçemizin gurur kaynağı Anadolu Lisesinin spor faaliyet alanlarının tamamlandığını söyleyip, iddialı açıklamada bulundu.
Eroğlu, Erdek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından başlatılan "Bir metreküp sende al" kampanyası ile birlikte okulun ihtiyaç duyduğu spor faaliyeti alanlarının tamamlanıp kullanıma açıldığını belirtti.
Kampanya sayesinde okul bahçesinin ön kısmına basketbol ve voleybol sahaları, bahçe satranççı sahası ve kum havuzu sahası inşa edildiğini ifade eden Eroğlu, okulda kolej havası yaratmak istediklerini kaydetti.

Eroğlu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Erdek Anadolu Lisesi olarak sportif faaliyet alanlarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Okul aile birliği ve sponsorlar aracılığı ile bir hafta önce öğrencilerimizin kullanımına açılan basketbol, voleybol ve bahçe satranç sahaları ile kum havuzu sahamızı okulumuza kazandırdık. Erdek Anadolu Lisesini akademik ve fiziki anlamda bir marka haline getirmek istiyoruz. Biz okulumuzda robot yetiştirmiyoruz. Öğrencilerimizi Sosyal ve kültürel alanlarda hayatın içinde tutuyoruz. Okulumuzda yeni yapılan sahalarımızla birlikte bölge civarında bulunduğunu düşünmediğimiz bir basketbol sahamız inşa edildi. Bu sahanın inşa edilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Biz öğrencilerimizi sosyalleştirmek için okul genelinde sürekli aktiviteler yapıyoruz, bu kapsamda yeni yapılan sahalarımız ile birlikte okulumuzda bahçe satranç turnuvası, streetball turnuvası, voleybol turnuvası, bilek güreşi, bilgi yarışmaları gibi aktivitelerimiz olacak. Biz öğrencilerimizin okula gelirken severek gelmeleri ve ders bitiş zilinin çalmasını istememelerini arzu ediyoruz, bunun için çabalıyoruz. Okulumuza bir kolej havası vermek, bu havayı yaratmak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz" dedi. 
Okula yeni inşa edilen basketbol sahasının kullanıma açılması ile birlikte okul öğrencilerinin çok mutlu oldukları gözlenirken bu sahayı öğrencilerin kullanımına kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.
Özel Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli