Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Alevi Kültür Derneğinden yiyecek kermesi

Erdek Alevi Kültür Derneğinden yiyecek kermesi

Alevi Kültür Derneğinin Erdek Şubesi tarafından düzenlenen kermese Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan eşi Nilay Aysan ile birlikte katılıp stanttan alışveriş yaptı.

Alevi Kültür Derneği`nin Erdek Şubesi tarafından düzenlenen kermese Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan eşi Nilay Aysan ile birlikte katılıp stanttan alışveriş yaptı. Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesinin yönetim kurulu kararıyla yapılmasına karar verilen yiyecek kermesine Erdek Kaymakamlığı tarafından izin verildi. Kaymakamlıktan alınan izni takiben, kendilerine yiyecek kermesi için Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından kermes standının Cumhuriyet Meydanında kurulmasının desteklenmesi Alevi Kültür Derneğinin yönetim ve üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.
Cumartesi günü İlçemiz Cumhuriyet Meydanında çay bahçelerinin bulunduğu alanda kurulan stantta dernek üyeleri tarafından hazırlanan yiyecekler, tatlılar satışa sunuldu.
Daha önceden hazırlanan yiyeceklerin satışı devam ederken, standın yayında hazırlanan ve pişirilen gözlemeye yoğun talep yaşandı.
Düzenlenen kermesin ilk dakikalarında, eşi ile birlikte katılarak kendilerine büyük destek veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile eşi Nilay Aysan`a çok teşekkür ettiğini söyleyen, Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi Başkanı Mahmut Karaca, standın ikinci ziyaretçisinin ise AK Parti Erdek İlçe Başkanı Metin Canbaz olduğunu bildirdi.
CHP Erdek İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erkovan, CHP Erdek İlçe eski Başkanı Necla Çimen, Erdek Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nimet Kalafat ve kadın kollarının da kendilerini ziyaret edip stanttan alışveriş yaptığını kaydeden Karaca, derneklerine maddi ve manevi katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum diyerek sözlerine ekledi.
Karaca, kermesten elde edilen gelirin derneğin kira vs. gibi giderlerin ödenmesinde kullanılacağını açıklayıp, kendilerini destekleyen Erdek halkı ile misafirlere teşekkür etti.
Alevi Kültür Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Sevim Bektaş`ta, kermese destek vermek üzere ilçemize geldi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli