Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Alevi Kültür Derneği faaliyetlerini arttırdı

Erdek Alevi Kültür Derneği faaliyetlerini arttırdı

Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi yaklaşık bir aydır hemşerileri ile dayanışma içinde birçok etkinliğe imza atıyor.

Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi yaklaşık bir aydır hemşerileri ile dayanışma içinde birçok etkinliğe imza atıyor.
Mahmut Karaca`nın dernek başkanı olması ve yeni ekibini oluşturmasıyla birlikte, adını, çıtasını ve üye sayısını yaptığı organizasyonlarla arttıran Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi, hız kesmeden hizmet etmeye devam ediyor.
Alevi Kültür Dayanışma Derneği`nin kadın üyeleri, Pazar günleri dernek lokalin de bir araya geliyor.
Dernek yönetiminin kesinleşmesinden sonra, kadın kollarını belirleme çalışmalarına start veren Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi`nin kadın üyeleri dernek lokalinde bir araya gelip kadın kollarını oluşturma çalışmalarına başladı.
29 Nisan 2012 Pazar günü Kadın kolları Başkanı ve Kadın Kolları seçiminin yapılacağını, ardından kamuoyunun bilgilendirileceğini kaydeden Dernek Başkanı Mahmut Karaca, seçime tek adayla gidileceğini açıkladı.
Karaca, "Kadın üye sayımızda artış var, artık kadın kollarımızı oluşturma zamanıdır. İnşallah gençlik kollarımızı da en kısa zamanda oluşturacağız. Ben her zaman olduğu gibi basın kanalı ile çağrıda bulunuyorum. Gelin Birlik olalım! Ne olursan ol yine gel, varsa sorunlarımız birlikte çözelim, birlikte ağlayalım birlikte gülelim. Kapımız kardeşlik kapısı" şeklinde konuştu.
"Dernek yönetimimizle beraber tek yürek tek yumruk olup ekip halinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz"  diyen Karaca, "Birliktelik ve tek yumruk oluşumuzla zor şartlarda yaşayan hemşerilerimize, hasta ve yoksul vatandaşlarımıza iyisiyle, kötüsüyle, hüznüyle, neşesiyle, derdiyle, kederiyle, yanlarında olmak için dernek yönetimi olarak uğraş veriyoruz" dedi. 
Karaca, dernek yönetimi olarak yüreklerinin ve kalplerinin Erdek için attığını ifade ederek, "Böyle bir ekiple çalışmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum"  dedi.
Haber : Özcan Güngör

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli