Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek AK Parti’den yardım kampanyasına destek

Erdek AK Parti’den yardım kampanyasına destek

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden sonra AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı seferberlik başlattı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremin ilk anlarından itibaren harekete geçerek Erdek Kaymakamlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına büyük destek veriyor. 

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından toplanan yardımlar, Erdek Kaymakamlığı’nca yardım toplama merkezi olarak belirlenen Erdek Kapalı Spor Salonu’na getirilerek burada görevliler tarafından kolilere istifleniyor. 

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, yardım kampanyası hakkında yaptığı açıklamada, Erdek Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına büyük destek verdiklerini bildirdi. 

Coğrafyamızda ve ülkemizde büyük bir felaket yaşandığını ifade eden Alioğlu, “10 ilimize tarihlerinin acısını yaşatan deprem faciasıyla sarsıldık. Hükümetimiz, ilgili tüm kurum ve makamlarıyla ilk andan itibaren bölgeye akın etti. Erdek’te de Kaymakamlığımız ile koordineli olarak teyakkuza geçerek, 24 saat dolmadan 6 yardım TIR’ını dualarla yola çıkardık. Tek yüreğiz, dolayısıyla bu yardımlar artarak ve aralıksız devam edecektir.” dedi. 

Kaymakamlığımızın öncülüğünde başlatılan acil ihtiyaçlar için toplanan yardımların deprem bölgelerine gönderilmesine devam edileceğini dile getiren Alioğlu “Bölgeye ilk etapta yiyecek ve gıda ürünleri başta olmak üzere acil ihtiyaçları taşıyan 6 TIR’ı yola çıkardık. Gün, birlik olma günü. Bu büyük yarayı da inşallah birlikte saracağız.” diye konuştu. 

Tüm ülkede olduğu gibi Erdek’te de başlatılan dayanışmayı tek ses, tek yürek, tek vücut ve nefes olarak güçlendirmeye kararlı olduklarını kaydeden Alioğlu “Böyle bir acının dili, dini, ırkı, siyaseti olamaz. Deprem uzmanlarının tarifiyle dünyanın en büyük afetlerinden birini yaşıyoruz. Devletimiz ve milletimiz bu büyük afetle sımsıkı kenetlendi. Devletimizin gücü ve milletimizin inancı, bu büyük yarayı da saracaktır. Bu felaketin ve acının rengi tektir; hissettirdikleri ve sorumlulukları tektir. El birliği ile üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Haber: Tuncay Ertan

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı