Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek AK Partiden Müjdeli İftar

Erdek AK Partiden Müjdeli İftar

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, ilçe protokolüne iftar yemeği verdi. İftar yemeğine AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Erde

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, ilçe protokolüne iftar yemeği verdi.
İftar yemeğine AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Karşıyaka Belediye Başkanı Kadir Gedik, oda başkan ve temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar ile sivil toplum örgütlerinin (STÖ) temsilcileri katıldılar
Artake Taş Restaurant`ta düzenlenen iftar yemeği İlçemiz Yalı Camisinin emekli İmamı Adnan Afacan hocamızın duaları ile başlayıp ve biterken, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, katılımları için herkese teşekkür etti. 
Ramazan ayında, toplum yöneticilerini ve bürokraside hizmet edenleri iftar sofrasında bir araya getirmeye özen gösterdiklerini ifade eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay "İftarımıza katılan AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz M. Cemal Öztaylan, AK Parti Balıkesir İl yöneticileri ile konukları görmekten mutluyuz" şeklinde duygularını ifade etti.
Erdek İl Genel Meclis Üyesi olarak, muhtarlar ve diğer katılımcılarla 9 yıldır birlikte çalışmaktan onur duyduğunu kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Onay, davete katılanlara teşekkür edip, bu birlik ve dayanışmanın bitmemesi temennisinde bulundu.
İlçe halkının 2004 yılından bu yana sabırsızlıkla beklediği doğalgaz konusunu konuklarına aktaran AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, "Komşu ilçelerde var olan doğalgaz nimetinden Erdek halkının da istifade edebilmesi için Ankara`da gerekli temaslara başlandığını söyleyip, kendilerine bu konuda destek veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur ile Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan`a huzurlarınızda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandıktan sonra, bu konu hakkındaki detaylı açıklamanın AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından yapılacağını belirtti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, doğalgaz beklentisinin artık son aşamaya geldiğini, Başbakanında desteği ile yüklenici firmanın Ziraat Bankasına açtığı hesaba, doğalgaz almak isteyen vatandaşların abonelik ücretleri yatırmaları gerektiğini söyledi. 
Bugüne kadar bu konunun söylemde kaldığını, şimdi ise Erdek halkının doğalgazı ne kadar isteyip istemediğinin belli olacağının altını çizen Başkan Aysan, Ziraat Bankası Erdek Şubesinde açılacak hesaba yatırılacak doğalgaz abonelik bedellerinin, Erdek`teki elektrik abone sayısının % 60 oranına yükselmesi durumunda, doğalgaz projesinin hayata geçmesi için çalışmalara hızla başlanılacağı müjdesini verdi.
Aysan, iftar yemeğinde 2. müjde olarak, toplu konut vaadinde bulundu.
Aysan, ilçede yeni bir toplu konut projesinin yaşama geçirilmek üzere olduğunu, bu proje ile Erdek`in hedeflerindeki programlarının gerçekleşeceğini ifade etti.
Milletvekili M.Cemal Öztaylan`da, birileri Gezi Parkı desteği ile Hükümetin ayağını kaydırma kaygısı yaşarken, AK Parti Hükümetinin dimdik görevinin başında ve memleket meselelerinin üstesinden gelmek adına uğraş verdiğini açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının ev sahipliğini yaptığı iftar sofrasına, ilçe protokolünün yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, Hamamlı Köyünden ilçenin renkli simalarından Televizyon yarışmacısı Ümmüye Gülsüm Ana`da iftar yemeğine katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli