Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek AK Parti’den muhtarlara kahvaltı

Erdek AK Parti’den muhtarlara kahvaltı

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Erdek merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile Emrullah Usta’nın yerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda buluştu.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Erdek merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile Emrullah Usta’nın yerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda buluştu.  

Kahvaltıya; Erdek Merkez ve Kırsal Mahalle muhtarları, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Temsilcisi Yaşar Ceyhun Mırız, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, AK Parti Belediye Meclis üyeleri katıldı.  

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, kahvaltının sonunda yaptığı konuşmada; Erdek'te birlik ve beraberlik zamanı olduğuna dikkat çekti. 

Erdek’te yaşanan kutuplaşmadan dolayı ilçenin her zaman zarar gördüğünü işaret eden Alioğlu, “Birlik beraberlik içerisinde görüş, yaşantısı bakışı ne olursa olsun ortak kaygımız Erdek olsun. Memleketimizin sorunlarını ile ilgilenen tüm kadrolar şuan bizimle beraberler. Demek ki birlik ve beraberlik olduğu zaman her şey daha iyi oluyormuş. Siz muhtarlarımız ile birlikte güzel ilçemizi daha ileriye daha yaşanır hale getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Ben tekrardan 19 Mart Muhtarlar Günü’nüzü kutluyor, kahvaltımıza katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.  

Musa Alioğlu'nun ardından söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, konuşmasına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın selamlarını ileterek başladı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Erdek'e farklı bir pencereden baktığını dile getiren Koman "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz Erdek'e çok önem veriyor. Kendileri şuan yurt dışında olduğun için kahvaltıya katılamadı. Ancak hepinize selamlarını gönderdi. Erdek'i tekrar eski günlerine kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Erdek'in tüm sorunlarına çözüm bulacağız. Hiç kaygılanmayın bizim çalışmalarımız henüz bitmedi devam edeceğiz. Bu vesile ile Devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum." dedi.  

Kahvaltının sonunda, toplantıda hazır bulunan merkez ve kırsal mahalle muhtarları, mahallelerinde yaşanan sorunları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman ile AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu'na aktardı. Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti’ muhtarlara kahvaltı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı