Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Ak Partiden hastaneye ziyaret

Erdek Ak Partiden hastaneye ziyaret

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Oğuz Çatal'ı ziyaret etti.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Oğuz Çatal’ı ziyaret etti.
Hastaneye yeni atanan 5 pratisyen hekimle tanışıldı
Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan’ın, başkanlık yaptığı dönemde Sağlık Bakanlığı’nda yürüttüğü başarılı çalışmalarla ilçemize kazandırılan Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’nin ihtiyacı olan pratisyen hekim sayısının arttırıldığını belirten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, hastanede göreve başlayan 5 hekime başarı dileğinde bulundu.

Pratisyen hekimlerinde hazır bulunduğu ziyarette konuşmasına devam eden Sever, “Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne atamaları gerçekleşerek görevlerine başlayan yeni pratisyen hekimlere başarılar diledi.
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Oğuz Çatal ve pratisyen hekimlerle bir süre sohbet eden AK Parti İlçe Başkanı Sever, AK Partinin ilçeye modern bir devlet hastanesi kazandırılmasının çok önemli olduğunun altını çizdi.
Erdek’te eski hastane binasında hizmet verildiği yıllarda, diyaliz makinesine bağlanmak için Bandırma ve çevre hastanelere gitmek zorunda kalan hastaların, ilçeye yeni hastane binasının kazandırılmasıyla, hastane bünyesine hemodiyaliz ünitesi kurulmasıyla bu sıkıntıdan kurtarıldıklarına dikkat çeken Sever, ilçemize yeni modern hastane kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini kaydetti.
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Pratisyen Hekimlerin; Yunus Emre Şenel, Yunus Tan, Yasemin Kapucu, Zeynep Akman ve Selen Akbulut olduğu öğrenildi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı