Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Ak Partide Yüzler Gülüyor

Erdek Ak Partide Yüzler Gülüyor

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, partisi tarafından düzenlenen basın toplantısında, Türkiyede 50 oy almış en gözde siyasi parti tarafından tekrar aday olarak gösterilmesinin sevindirici olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından, Erdek Belediye Başkan adayının Hüseyin Aysan olarak açıklanmasının ardından, Erdek AK Parti Teşkilatında yüzler gülmeye başladı.
Dün bir araya gelen AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aysan ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. 
Saat 16.00 da başlayıp bir saat kadar devam eden toplantıya, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve parti yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. 
Basın Toplantısında ilk konuşmayı AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay yaptı. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, AK Partinin Erdek`te hiç seçim kaybetmediğini yineledi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Onay, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın ikinci kez aday gösterilmesini heyecan verici bir gelişme olarak niteledi.      
5 yıl önce de yine aynı coşku ve heyecanı yaşadıklarını hatırlatan Onay, "Aradan geçen 5 senede heyecanımızı hiç kaybetmedik. Bu süre zarfında yine dimdik ayakta ve siz değerli vatandaşlarımızın karşısında hizmet vermeye adayız. AK Parti bugüne kadar hiç Erdek`te seçim kaybetmedi. 30 Mart`ta da kazanan yine biz olacağız buna inanıyorum. Adaylığı kesinleşen Belediye Başkanımız Hüseyin Aysan`a sizlerin huzurunda adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Ben başkanımızı geçen dönem daha soğukkanlı bulmuştum. Artık ustalık dönemine girdi, ustalık döneminde sanki biraz daha heyecanlı gibi gördüm. Allah utandırmasın. Gazamız mübarek olsun." dedi.  
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın sözlerine katıldığını belirtirken "İlçe Başkanım çok haklı heyecanlıyız. Çünkü başarıda heyecan olmadan gelmiyor. Heyecanlıyım, çünkü bugün Türkiye`de % 50 oy almış en gözde siyasi parti tarafından tekrar aday olarak gösterildim. Bunun haklı gururu ve heyecanı içerisindeyim. Artık bugünden itibaren Erdek`te projeler konuşulacak. Beş yıl boyunca hep birlikte daha iyi bir Erdek için çalıştık. Yine hep beraber çok daha iyi bir Erdek için çalışacağız. Ancak bu kez durum biraz farklı. Bizler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi`ni de kazanarak adeta bir dişli çark gibi çalışacağız. Bundan önceki dönemimde ki bütün meclis üyelerime, parti başkanlarıma yöneticilerime teşekkür ediyorum. Erdek`te yaşayan beni destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bana bu göreve layık gören öncelikle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan`a, milletvekillerimize ve partililerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Sağ olsunlar var olsunlar." dedi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`da, tüm ülkede ve Erdek`te kavgasız gürültüsüz bir seçim diledi.
Kendisinin Hüseyin Aysan`ın eniştesi değil bütün Erdek`in eniştesi olduğunu dile getirip, Hüseyin Aysan`ı eniştesi olarak değil bir kardeş olarak sevdiğini açıkladı.
Basında bir enişte kelimesi tutturulmuş gidiyor diyerek konuşmasını sürdüren Öztaylan, "Erdek`te Hüseyin Aysan`ı aday yaptı, Bandırma`da yine akrabası Recep Şekerciyi aday gösterttirdi. Enişteden akrabalıktan önce insan olmak lazım. Allah`ıma şükürler olsun ki ikisi de benim akrabam olmuşlar. Ancak Hüseyin Aysan`ı da, Recep Şekerci`yi de parti genel merkezimiz aday göstermiştir." dedi. 
30 Mart`ta sevinenin yine kendilerinin olacağını kaydeden Cemal Öztaylan "Aslanlar gibi seçimi yine kazanacağız. Hem Bandırma`da, hem Erdek`te, hem de Balıkesir`de. Büyükşehir`in statüsünün Erdek`e çok katkısı olacak. Erdek`in bundan önce personeline maaş verememe durumuna getiren ne Hikmet Onay`dır nede Hüseyin Aysan`dır. İşte biz bu sorunları kökten çözeceğiz." dedi.
30 Mart seçimlerinin ülkemize Balıkesir`e ve Erdek`e hayırlı olmasını dileyen Öztaylan, sözlerimle kırdığım üzdüğüm kişiler varsa özür diliyorum." dedi.
Basın toplantısında sonra esnafı gezerek, hayırlı işler dileyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek AKP İlçe Başkanı Hikmet Onay ve parti yöneticileri ile partililer Nehir Aile Çay bahçesine geçerek burada beş çayı içtiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false