Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek AK Parti seçim startını verdi

Erdek AK Parti seçim startını verdi

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 10 Ağustos 2014 günü ilk turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde çalışmalarına başladı.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 10 Ağustos 2014 günü ilk turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde çalışmalarına başladı.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçim çalışmalarına ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Ballıpınar Mahallesi ile başladı. Seçim çalışmaları programına AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Ceyhun Mırız katıldı.

İlk durak Ballıpınar
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever başkanlığında, seçim midibüsü ile Ballıpınar Mahallesine hareket eden Erdek AK Parti heyeti, mahalle kahvehanesinde buluştuğu vatandaşlarla 10 Ağustos Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan’a destek verilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, Ballıpınar’da yaptığı konuşmada ‘Halkımız ilk defa kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçecek. 10 Ağustos bu açıdan bir milat olacaktır. Türkiye birçok seçim gördü, ancak 10 Ağustos daha farklı ve daha önemli olacak.’ diye konuşurken seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini söyledi.
Kahve konuşmasından sonra, mahallede kahve içme törenine davet edilen Erdek AK Parti Heyeti, gittikleri kız evinde damat ve gelin adayını kutlayıp, birlikteliklerinin bir ömür boyu sürmesi temennisinde bulundu.
AK Partililerin 2. durağı Çayağzı
Ballıpınar Mahallesinden sonra Çayağzı Mahallesine geçen Erdek AK Parti heyeti, burada vatandaşlarla çay bahçelerinde bir araya gelip, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesini istedi.
Eski Milli Basketbolcu Ömer Saybir, Erdoğan’ı destekliyor
Erdek AK Parti Heyetini Çayağzı Mahallesinde, Muhtar Hamdi Çakır karşıladı.
Mahalle muhtarı ile birlikte çay bahçelerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti heyetinin yanına gelen eski Milli Basketbolcu Ömer Saybir, konuklarına hoş geldiniz dedikten sonra, 10 Ağustos’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayıp, gelen konuklarına başarı dileğinde bulundu.
Annesi Çayağzı Mahallesinden olan Ömer Saybir, Türkiye Basketbol Ligi kariyerine 1980 yılında Beşiktaş ile başlayıp, sırası ile Muhafızgücü, Efes Pilsen, Paşabahçe, Galatasaray, Oyak Renault, Meysuspor ile devam ettikten sonra basketbolu 1996-1997 sezonunda Raks İTÜ forması giyerek sonlandırdı.
AK Parti İlçe Başkanı Sever, Çayağzı Mahallesindeki seçim çalışmalarında yaptığı açıklamada, “Daha önceki birçok seçimde en üst seviyede destek olan vatandaşlarımızın Cumhurbaşkan ımızın belirleneceği bu önemli seçimde bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağına inandığını ifade etti.
Sever, Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak 10 Ağustos’tan sonra yoluna devam edeceğini sözlerine ekledi.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren ziyaretlerde vatandaşlar da Başbakan Erdoğan’ın her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli