Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek AK Parti kadrosu Darende yolcusu

Erdek AK Parti kadrosu Darende yolcusu

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, depremlerden etkilenen ilçeler arasında yer alan Darende İlçesi’nde yaraları sarmak üzere yola çıktı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, merkezi Kahramanmaraş olan ilk depremin yaşandığı 6 Şubat Pazartesi gününden itibaren, vatandaşlara ve AFAD başta olmak üzere devlet kurumlarına destek vermek amacıyla AK Parti Genel Merkezi'nde Koordinasyon Merkezi oluşturulduğunu açıkladı. 

“Depremden etkilenen tüm illerimizde bakanlarımız, MYK ve MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımız, sahada çalışmalara katkıda bulunmak ve vatandaşlarımızın yanında olmak üzere görevlendirilmiştir” hatırlatması yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, “Tüm belediyelerimiz insan gücü, ekipman ve yardım malzemesi ihtiyaçlarının karşılanması için seferber edilmiş, bu kapsamda depremden etkilenen her bir il ve ilçemiz için iş bölümü yapılarak belediyelerimiz görevlendirilmiştir." dedi. 

AK Parti Genel Merkezi’nce başlatılan seferberlik kapsamında, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın öncülüğünde Malatya İli’ne bağlı Darende İlçesi’nde depremzede vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla yola çıktıklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Alioğlu, beraberinde Belediye Meclis üyeleri Ceyhun Mırız ve Orhan Narin, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Kızıl, Ramazan Akdağ ve Bahadır Yenikapı’nın olduğunu bildirdi. Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti kadrosu Darende yolcusu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı