Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek AK Parti kadın kolları Ankarada

Erdek AK Parti kadın kolları Ankarada

AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Avukat Mutlu Aydemir ile Balıkesire bağlı tüm ilçelerin AK Parti teşkilatlarının kadın kolları temsilcileri, AK Parti Genel Merkezine gidip, burada Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşitle görüştü.

AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Avukat Mutlu Aydemir ile Balıkesir`e bağlı tüm ilçelerin AK Parti teşkilatlarının kadın kolları temsilcileri, AK Parti Genel Merkezine gidip, burada Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit`le görüştü.
AK Parti Erdek Kadın Kollarından Setenay Erdoğan`ın da yer aldığı ziyarette yürütme kurulu üyeleri Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit`i makamında ziyaret etti.
Kadın Kolları ile çalışmanın çok keyifli olduğunu, kendisini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Kadın Kolları heyetine anlatan Akşit, Başbakanımızın Kadın Kollarına olan güvenini aktarıp,  birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum dedi.
AK Parti`nin seçimlerde aldığı başarıya da değinen Akşit 3. kez oylarını arttırarak iktidara gelmenin çok zor olduğunu dile getirerek ` kimsenin inkar edemeyeceği hizmetler yapıldı, son 10 yılda Türkiye  tam bir şantiye havasına büründü, bizi ayakta tutan sürekli hareket halinde olmaktır` dedi.
Erdek`teki çalışmaları konusunda Setenay Erdoğan`dan bilgi alan Akşit `Kadınları hak anlamında bilgilendirmek` öncelikli vazifemiz olmalı diyerek  bu konuda ki çalışmalara  ağırlık vereceğini belirtti.
AK Parti Balıkesir İl ve ilçe kollarının kadın kolları temsilcileri daha sonra, meclise geçip burada AK Parti gurubunun toplantısına katılıp, Başbakan Erdoğan`ın gurup toplantısında yaptığı konuşmayı dinlediler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli