Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek ADDden bahar pikniği

Erdek ADDden bahar pikniği

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi tarafından Bahar Pikniği düzenlendi. İlçemiz Kastri mevkii Arap Çeşme Bölgesinde faaliyet gösteren Yenişen pansiyon isimli işyerinde düzenlenen pikniğe yoğun katılım vardı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi tarafından Bahar Pikniği düzenlendi.
İlçemiz Kastri mevkii Arap Çeşme Bölgesinde faaliyet gösteren Yenişen pansiyon isimli işyerinde düzenlenen pikniğe yoğun katılım vardı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi yönetimi tarafından tertip edilen Bahar Pikniğine tüm üyeler katıldı.
İlkbahar mevsimine giriş münasebetiyle, ADD Erdek şubesi tarafından, Erdek Kastri Mevkii Arap Çeşme Bölgesinde gerçekleştirilen bahar pikniğinde, dernek üyeleri doyasıya eğlendi.
ADD Erdek Şubesi Başkanı Sakine Kılıç, "Faaliyetlerimizden birisi olan bu organizasyonda bir kez daha üyelerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üyelerimizin bizlerle birlikte olması ve bizleri yalnız bırakmaması çok önemli olup bu nedenle tüm katılımcılara teşekkür ederim. Bu etkinliğimiz bundan böyle artık geleneksel etkinliğe dönüştürülmüştür" dedi
Samimi bir ortamda gerçekleşen geleneksel bahar pikniğinde dernek üyeleri gönüllerince eğlenerek neşe dolu anlar yaşadı.
ADD Erdek Şubesi Başkanlığının bu örnek davranışına teşekkür eden dernek üyeleri, "Dernek yönetimi tarafından düzenlenen bahar pikniğinde hep birlikte güzel bir gün geçirdik. Bizlere bu imkanı veren dernek yönetimine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Saat 14:00`te başlayıp saat 19:00`da başlayacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı nedeniyle saat 17:00`de sona erdi.
Erhan Göçmen

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli