Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Erdek  Kaymakamı İsmail Kaygısız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm yokluk ve zorluklara karşın bağımsızlık...

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm yokluk ve zorluklara karşın bağımsızlık ve egemenliğin inanç ve azimle tesis edilebileceğini tüm dünyaya gösteren Türk milletinin 23 Nisan 1920`de temellerini attığı Cumhuriyetin 92. yılını bugün haklı bir gururla kutladığını ifade etti.

Çocukların muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda saklı olduğunun bilincinde olan Mustafa Kemal Atatürk`ün, halk iradesinin hayat bulduğu meclisin kuruluş gününü çocuklara armağan ederek onlara olan sonsuz güvenini ve beklentisini ortaya koyduğunu vurgulayan Kaygısız,  mesajında şunları kaydetti:

``Büyük lider Mustafa Kemal ile onun birbirinden değerli  arkadaşlarının büyük özverilerle tesis ettiği Cumhuriyet, tarihini, kültürünü bilen ve ecdadına sahip çıkan nesillerin omuzlarında ebediyen varlığını sürdürecektir.

Yarınların liderleri olan çocuklarımız köklü tarih ve kültürümüzden aldıkları güçle geleceğimizi şekillendirecek yegane varlıklarımızdır. Ülkemizin dinamizm ve değişim potansiyelinin kaynağını oluşturan çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak ve onları en iyi şekilde yetiştirmek ise bizlerin en önemli görevidir. Kaymakamlığımız olarak sürdürdüğümüz çalışmalarda bu bilinç içerisinde çocuklarımıza özel bir önem vermekteyiz.

Mustafa Kemal Atatürk`ün çocuklara armağan ettiği ve dünya çocuklarıyla birlikte kutladığımız bu anlamlı günde çocuk kalbinin sahip olduğu saflık ile tesis edilmiş barış, dostluk ve kardeşlik ortamının hâkim olduğu bir dünya ümidiyle başta çocuklar olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.``



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false