Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek 18 Eylül atletizm takımı başarıya doymuyor

Erdek 18 Eylül atletizm takımı başarıya doymuyor

Erdek 18 Eylül Ortaokulunun başarılı atletlerinden bir başarı daha geldi.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu`nun başarılı atletlerinden bir başarı daha geldi.
Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan "Kulüpler arası Kros Ligi Türkiye Şampiyonasına" katılan 18 Eylül Ortaokulu Kız Kros Takımı atletleri, ilçemize başarılı sonuçla döndü. 
Geçtiğimiz hafta sonu Adana`da yapılan ve 1492 sporcu ile 145 takımın 10 kategoride yarıştığı şampiyonada yarışan 18 Eylül Ortaokulu Kız Kros Takımı sporcularından Rümeysa Öztürk ve Buse Özel bir başarıya daha imza attı.
Adana`da kazandıkları derecelerle, kros ligi ikinci kademe müsabakalarında yarışma hakkı elde eden her iki atletimizi 9 Şubat 2013 tarihinde yapılacak Antalya`daki şampiyonada zorlu bir etap bekliyor. 
Balıkesir Gençlik Spor Kulübü Atletizm Antrenörü İbrahim Urgancı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 12 Ocak 2013 tarihinde Adana`da yapılan Türkiye Kulüplerarası Kros Şampiyonluğu 1. ayak eleme müsabakalarına Balıkesir Gençlik Spor Kulübü bünyesinde katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu kız kros takımı öğrencilerinden Rümeysa Öztürk ve Buse Özel`in büyük bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi.
Her iki atletin göstermiş oldukları mücadele sonucunda, sporcu kızlarımızın bir üst takımda 9 Şubat 2013 tarihinde Antalya`da yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Kros Şampiyonluğu yarı final şampiyonasına davet edildiklerini bildiren Urgancı, Balıkesir`i başarıyla temsil edeceğine inandığımız sporcu kızlarımıza Antalya`da başarılar dilediğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli