Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek ve Bandırma´da atama rüzgârı esti

Erdek ve Bandırma´da atama rüzgârı esti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK), 2016 yılına ait hakim ve savcı atamalarını açıkladı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK), 2016 yılına ait hakim ve savcı atamalarını açıkladı. Kararnameye göre çok sayıda hakim ve savcı yer değiştirdi. Bu kapsamda Erdek ve Bandırma adliyelerinde de önemli değişiklikler oldu.

ERDEK´TEN GİDENLER

Kararname uyarınca Erdek adliyesinde, 2013 yılından beri Asliye Hukuk Mahkemesi´nde hakim olarak görev yapan Esra Aydemir, Zonguldak´a atandı. Adliyede hakimlik görevinde bulunan Oğuzhan Gümüşçü, Gaziantep adliyesinde görevlendirildi.

Erdek´te Cumhuriyet Savcısı olarak çalışan Ertan Çubukçu, Denizli Cumhuriyet Savcılığı, Keskin Abdibaş ise Sakarya Cumhuriyet Savcılığına getirildi.

ERDEK´E GELENLER

HSYK´nın 05.06.2016 tarih ve 904 sayılı kararnamesine göre, Erdek Cumhuriyet Savcılığına Elazığ´ın Palu ilçesinden Abdullah Gül, Rize´nin Pazar ilçesinden Serhat Akın atandı.

BANDIRMA´DAN GİDENLER

Kararname uyarınca, Bandırma adliyesinde görevli bulunan hakim Muttalip Daş, İstanbul´a; Yakup Asil, Antalya´ya; Nurcan Gönül, Malatya´ya; Ahmet Tokdemir, İstanbul´a atandı.

Bandırma Cumhuriyet Savcılarından Alper Aydeniz,  İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı;  Selim Korkut, Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı;  Ahmet Dilfiruz, Malatya Cumhuriyet Savcısı; Mahfuz Şimşek, Adana Cumhuriyet Savcısı; İbrahim Esen, Şanlı Urfa Cumhuriyet Savcısı; Emrah Ünal, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı; Mehmet Ertem, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcısı; Bandırma hakimi Sinan Gümen, Yalova Cumhuriyet Savcısı oldu.

BANDIRMA´YA GELENLER

Kararnameye göre, Taner Şen, Adıyaman Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığından; Murat Erdoğan, Erzincan Çayırlı Cumhuriyet Savcılığından; İzzet Koyuncu, Tunceli Mazgirt Cumhuriyet Savcılığından; Nilsu Deniz ise Ağrı Tutak Cumhuriyet Savcılığından, Bandırma Cumhuriyet Savcılığına atandılar.

                                                                              Önder BALIKÇI



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli