Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı´ndan mali genel kurul

Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı´ndan mali genel kurul

Refi Taviloğlu´nun başkanlı-ğındaki Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı´nın 2014 yılına ait mütevelliler kurulu toplantısı yapıldı.

Refi Taviloğlu´nun başkanlı-ğındaki Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı´nın 2014 yılına ait mütevelliler kurulu toplantısı yapıldı. Vakıf merkezinde, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın divan başkanlığında, ikincisi gerçekleştiği için çoğunluk aranmaksızın gerçekleşen, az sayıda mütevellinin katıldığı mali genel kurulda, 2014 yılına ait faaliyet raporu, bilançonun gelir tablosu okundu. Vakfın, hiçbir gelirinin bulunmaması nedeniyle 2014 yılında faaliyet yapamadığı belirtildi.
Denetim kurulunun raporunun okunmasının ardından raporlar görüşüldü. Yönetim ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı oylanarak oybirliğiyle kabul edildi. 2015 yılına ait tahmini bütçenin okunduğu genel kurulda, Erdek Belediyesi´nin 2014 yılında, 50 bin lira sermaye ile kurduğu şirket grubunda, % 1 oranında ortaklık verilen vakfın 500 lira gelir payı alacağı bildirildi.
Mali genel kurul, dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.
1995 yılında, Erdek Belediye Başkanı Hamit Nural´ın döneminde, Tahsin Çizenel´in kurucu başkanlığında kurulan önce 25 kişiyle kurulan, daha sonra 55 mütevelliye yükseltilen, son olarak Erdek Belediyesi´nin de katılımıyla mütevelli sayısı 56´ya yükselen Erdek Turizm ve Tanıtma Vakfı´nın şu andaki yönetim kurulunda şu kişiler görev yapıyor:
Başkan: Refi Taviloğlu
Başkan yardımcıları: Recep Eren, Mehmet Ali Yağcı
Sekreter-muhasip: Suat Ülgay
Sayman: Emin Can
Üyeler: Macit Özdoğan, Metin Tırık, Orhan Tanrıöver, Tahsin Çizenel
Vakfın denetim kurulu üyeliklerini ise Mehmet Toprak ve Alpay Öztoprak yürütüyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false