Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Turizm Vakfı´ndan İDO ve GESTAŞ gemilerine tepki

Erdek Turizm Vakfı´ndan İDO ve GESTAŞ gemilerine tepki

Erdek Turizmi Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve GESTAŞ´a ait gemilerin, adalar seferleri sırasında, Erdek ve yöresindeki sahillere büyük zarar verdiğine dikkati çekti.

Erdek Turizmi Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve GESTAŞ´a ait gemilerin, adalar seferleri sırasında, Erdek ve yöresindeki sahillere büyük zarar verdiğine dikkati çekti. Başkanlığını Refi Taviloğlu´nun yürüttüğü vakıf, yıllardır Karşıyaka, Çakıl ve Dalyan bölgelerinde oturan vatandaşların, bu gemilerin dalgalarından sahillerinin büyük zarar görmesine tepki gösterdiklerine işaret ederken, şunları söyledi:
?Bu tepkiler üzerine gemiler, rotalarında biraz değişiklik yapmak zorunda kaldılar. Bu yörelerin sahilleri, eskisine göre şimdi daha az zarar görüyor. Ancak bu gemiler, şimdi de Erdek sahillerine büyük zarar veriyor. Nitekim bu yıl, bu gemilerin yarattığı dalgalar nedeniyle Erdek sahillerinde yosun çok fazla oldu. Vatandaşlar, denize girmekte zorlandılar. Bu gemilerin rotalarında mutlaka değişiklik yapılmalı.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı