Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek Ticaret Odası´nın hizmet kalitesine yeniden onay

Erdek Ticaret Odası´nın  hizmet kalitesine yeniden onay

Erdek Ticaret Odası´nın(ETO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) sertifikası bir kez daha onaylandı.

Erdek Ticaret Odası´nın(ETO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) sertifikası bir kez daha onaylandı.
ETO, yeni akreditasyon sertifikasını, TOBB´un Ankara´daki binasında gerçekleşen ?12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni?nde aldı.
Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan akreditasyon uygulaması için düzenlenen törende konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye´nin en büyük zenginliğinin girişimci tüccar ve sanayiciler olduğunu bir kez daha vurgularken, 26 Oda ve Borsa´nın daha, ?5 yıldız? kapsamına girmeye hak kazandığını açıkladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, aralarında Erdek Ticaret Odası´nın da (ETO) yer aldığı 54 Oda ve Borsanın akreditasyonunun yenilendiğini bildirdi.
Hisarcıklıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
?Bir odamız, akreditasyon düzeyini yükseltti. Esasında onlar, kendilerini dönüştürdüler ve geliştirdiler. Reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler durumuna geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdışına açılıyorlar, reel sektöre işin hakkını vererek kanaat önderi oluyorlar. İşte 5 yıldızın anlamı da burada gizli. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra´daki, Paris´teki, Berlin´deki oda ve borsalar düzeyine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalar da, minimum aynı düzeyde hizmet veriyorlar. Yani dünya standartlarında çalıştıklarını belgelemiş oluyorlar.?
Konuşmaların ardından akredite olan oda ve borsalara sertifikaları verildi.
Erdek Ticaret Odası´nın Akreditasyon yeni akreditasyon sertifikası Yönetim Kurulu Başkanı F. Özlem Sarı, Meclis Başkanı Haluk Can Turan ile Genel Sekreter Dilek Güneş aldı.
Erdek Ticaret Odası´na verilen yeni akreditasyon sertifikası hakkında bilgi veren Özlem Sarı, odalarında 3 yıl sonra gerçekleşen denetimin ardından akreditasyon belgesini yenileme hak kazanıldığını geçtiğimiz günlerde basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulduğunu hatırlattı.
Haber : Taygun Ertan

/resimler/2017-2/25/1811258117333.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli