Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı: ?Esnaf odaları seçimlerinde hiçbir adayı desteklemiyorum?

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı: ?Esnaf odaları seçimlerinde hiçbir adayı desteklemiyorum?

Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı F. Özlem Sarı, ?Erdek´teki esnaf odaları genel kurullarındaki seçimlerde hiçbir adayı desteklemiyorum

Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı F. Özlem Sarı, ?Erdek´teki esnaf odaları genel kurullarındaki seçimlerde hiçbir adayı desteklemiyorum. Tüm adaylara eşit uzaklıktayım? dedi.
Bazı adayların, ?Özlem Sarı beni destekliyor? şeklinde asılsız söylentiler çıkardığına dikkati çeken Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu söylentileri yayanlara kesinlikle inanmayın. Ben, Ticaret Odası başkanıyım. Taraf tutmam asla söz konusu olamaz. Seçimler öncesinde hiçbir başkan adayı ve yönetiminin yanında değilim. Ancak genel kurulda kim seçilirse seçilsin, elbette ki Erdek´in çıkarları doğrultusunda onun yanında yer alırım.?
ODA BAŞKANLIĞINA ADAYIM
Nisan ayı içinde gerçekleşecek genel kurulda Erdek Ticaret Odası başkanlığına yeniden aday olacağını açıklayan Sarı, şöyle konuştu:
?Ticaret Odası başkanlığı, sorumluluk duygusu içinde, çok çalışmayı gerektiren bir makam. Öyle ikinci bir görev yeri değil. Bu görevi, büyük bir heyecan ve sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çaba harcıyorum. Nisanda yapılacak genel kurulda da aday olacağım. Kafamda Erdek için yeni hizmet projeleri var.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu