Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek sevdalısı Naşide tedavi altında

Erdek sevdalısı Naşide tedavi altında

?Erdek sevdalısı? olarak bilinen şarkıcı Nadide Göktürk, stüdyoda fenalaşarak, hastaneye kaldırıldı.

Bir süredir kanser tedavisi gören 50 yaşındaki Göktürk, albüm çalışmaları sırasında, stüdyoda fenalaştı.
Naşide Göktürk´ün, Hamit Nural´ın Erdek Belediye Başkanlığı döneminde bestelediği ?Kalbim Erdek´te kaldı? şarkısı, çok beğenilmişti.
1990´lı yıllarda ?Yüreğim Rehin? ve ?Sakın Ha? şarkılarıyla adından söz ettiren sanatçıya doktorları, moralini yüksek tutmasını tavsiye ettiler. Sanatçının, enfeksiyon riskine karşı tedavisinin olumlu sonuçlanması için ailesi ve yakın arkadaşlarıyla bile görüşmeden evine kapandığı öğrenildi. Tedavisini bekleyen sanatçı, yakınlarıyla telefonla ve mesajlaşarak iletişim kuruyor.
MESAJ YAĞIYOR
Şarkıcının hastalığının ortaya çıkması, hayranlarını da üzdü. 50 yaşındaki şarkıcıya, 800´den fazla destek mesajı ve mektup yazıldı. Bazı hayranları ise şarkıcının evine çiçek ve armağanlar gönderdiler.
Naşide Göktürk kimdir?
Erdek halkı Naşide Göktürk´ü, 1989-1999 döneminde Erdek Belediye Başkanlığı yapan Hamit Nural´ın talimatıyla düzenlenen Erdek Şenlikleri´ne katılmasıyla tanıdı.
Erdek Şenlikleri´nde ?Kalbim Erdek´te Kaldı? isimli şarkısıyla Naşide Göktürk, ilçe halkının büyük beğenisini kazanan ender sanatçılardan biri oldu.
Naşide Göktürk, I Nisan 1965´te, İstanbul´da doğdu. Çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada´da geçirdi. Şiir yazmaya okul yıllarında başladı. Sezen Aksu´ya yazdığı şarkı sözüyle ün kazandı. Sonra da piyasada ne kadar şarkıcı varsa neredeyse hepsine söz yazdı. Naşide Göktürk, 27 Temmuz 2015 tarihinde akciğer ve pankreas kanseri teşhisi konulduktan sonra kemoterapi tedavisine başlandı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli