Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek polisi suçlulara göz açtırmıyor

Erdek polisi suçlulara göz açtırmıyor

Erdek´te şarj ve ?Sakızmatik? görünümlü kumar makineleri ele geçirildi

Erdek´te şarj ve ?Sakızmatik? görünümlü kumar makineleri ele geçirildi
Erdek polisi, özellikle okul çağındaki çocukların korunması, suç unsuru ve suçlularla mücadele kapsamında başarılı çalışmalarını sürdürüyor.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, bu bağlamda umuma açık kafe, internet salonları ve kahvehanelerde, yasa dışı bahis suçuna yönelik denetimler gerçekleştirdi. Denetimler sonunda, bir kafede şarj cihazı görünümlü kumar makinesi ve ?Sakızmatik? ismi verilen bir başka kumar makinesi görülmesi üzerine makinelere el konularak, işletme sahibi hakkında adli işlemler yapıldı.
ŞİFRE VE TUŞ KOMBİNASYONLARIYLA KUMAR SİSTEMİNE GEÇİLİYOR
Erdek polisinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda, şarjmatik ve ?Sakızmatik? kutusu süsü verilen iki makine ele geçirildi. Makinelerin, ilk bakışta amacına uygun ya da bozuk gibi görüldüğü, ancak girilen şifreler ve tuş kombinasyonlarıyla kumar sistemine giriş yapıldığı belirlendi.
Yetkililer, günümüzün gelişen teknolojisiyle birlikte görünümü masum, işlevi farklı, özellikle çocuk ve gençlerin ilgisini çekecek şekilde renkli, ışıklı kumar makinelerine karşı velilerin, çocuklarını yakından izlemeleri gerektiğine işaret ettiler.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli