Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek-Ocaklar yolunda can pazarı

Erdek-Ocaklar yolunda can pazarı

Erdek-Ocaklar yolunda aşırı sürat sonucu meydana gelen kaza da 7 kişi yaralandı.

Erdek-Ocaklar karayolunda aşırı sürat sonucu meydana geldiği öne sürülen kaza da 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Kaza Cuma günü saat 23.40 sularında Erdek-Ocaklar karayolunun 2. kilometresi Apostol Çeşmesi bölgesinde meydana geldi.

Erdek´ten, Ocaklar istikametine gitmekte olan Sebahattin Sarı yönetimindeki 10 E 5246 plakalı özel otomobil ile karşı yönden gelen Kubilay Toksun yönetimindeki 10 NR 051 plakalı özel otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç sürücüsü ağır şekilde yaralandı,

Kubilay Toksun´un yönetimindeki araç içinde bulunan Seçil Özduran, Tekin Özçiris ve Çiğdem Eren  ile Sebahattin Sarı yönetimindeki araç içindeki Egemen Patır ile Serdar Bölükbaş isimli yolcularda hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören diğer araç sürücülerinin 112 Acil Servis ile İtfaiye ekiplerine yaptıkları ihbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans geldi. Araç içinde sıkışan yaralılar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek İtfaiyesi Grup Amirliği´ne bağlı ekipler tarafından sıkıştıkları araçlardan çıkartılarak kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber : Mehmet Ertan - Eray Kaplan

 



Anahtar Kelimeler: Erdek Ocaklar yolunda pazarı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı