Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Noterliği personel alacak

Erdek Noterliği personel alacak

Erdek Noterliğinde çalışmak üzere 1 katip işbaşı yapacak.

Erdek Noteri Olgun Gökçal konuyla ilgili olarak gazetemize verdiği bilgide, Erdek Noter´liğine İŞKUR nezdinde işbaşı eğitimi yaptırılmak üzere bir personel alımı gerçekleştirileceğini bildirdi. Adayların en az lise mezunu olması gerektiğini söyleyen Erdek Noteri Olgun Gökçal, "Erdek Noterliği olarak, İŞKUR´a kayıtlı bir personel alımı gerçekleştireceğiz. İş başı eğitimi yaptırılmak üzere alacağımız bu personel, 6 ay süreyle dairemizde eğitim görecek olup devletten hem sigorta primi ödenecek hem de maaş alabilecek." dedi.
20-25 Yaş arasında bay veya bayan tüm adayların müracaat edebileceğini belirten Erdek Noteri Göçal, "20-25 yaş arası bay veya bayan, İŞKUR´a kaydı bulunan ve aynı zamanda daha önce hiç bir işte çalışmamış olan tüm adaylar iş başı eğitime başvuruda bulunabilir. Erdek Noterliğimizde katip olarak iş başı eğitim için başvuracak adaylarda, asgari olarak en az lise diploması, F ve Q klavye kullanması, Excell programına hakim olması kaideleri arıyoruz. Noterliğimize iş başı eğitimle alacağımız katip adayımız, burada göreceği 6 aylık eğitim ve deneme sürecinin ardından göstereceği performans ve alacağı sertifika ile Türkiye´nin her yerinde Noter Katipi olarak görev yapabilir." dedi.
İŞKUR nezdinde iş başı eğitim programı kapsamında Erdek Noterliğine alınacak personel için başvuru tarihlerinin 20 Mayıs Cuma günü başlayarak 31 Mayıs Salı günü sona ereceği belirtildi.
Başvuruların Erdek Noter´liğine fotoğraflı olarak özgeçmiş ve diploma fotokopisiyle yapılacağı bildirildi.

Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı