Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek muhteşem turizm kenti oluyor!

Erdek muhteşem turizm kenti oluyor!

Erdek´te ?Turizm Destinasyon? sunumu gerçekleştirildi.

Erdek´te ?Turizm Destinasyon? sunumu gerçekleştirildi.
Marmara Denizi´ne kıyısı olan doğal ve kültürel güzellikleriyle ülkemiz ve uluslararası platformlarda ön sıralarda yer alan Erdek´te, turizmi geliştirmek ve çeşitlendirmek adına, ?Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği? Başkanı Arzu Kutucu Özenen ile Erdek Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü´nün hazırladıkları sunum, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın bilgisine aktarıldı.
Sunumda, Erdek´in turizm potansiyeli, var olan turizmin çeşitlendirilmesi, günümüzün değişen turizm değerleri ve neler yapılabileceği gibi konular paylaşıldı.
Sunum sonrası söz alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek´in gönül ve hizmet verenlerin mücadelesiyle gelecekte muhteşem bir turizm kenti olma yolunda ilerlediğini öne sürdü.
?Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla, Erdek´i dünya turizminde marka kenti durumuna getirmek istiyoruz? diye konuşan Sarı, ?Kentleşmesi, mimarisi, güçlü ekonomisi, turizmi, doğası, tarihi ve kültürel dokusuyla önümüzdeki on yılların Erdek´i muhteşem olacaktır.? sözleriyle çok iddialı konuştu.
Haber Merkezi



ışık aktaş
14.01.2017 16:27:53
Erdekte doğa harika --ama 2 senedir süren bakımsız hali,ve gelen turistlerin gelip gezecekleri ,turistik yerler olmaması ,Erdeği olumsuz yönde etkiliyor,.-koylar çok güzel yatırım yok,yollar viraj--Kirazlı manastırın yoluda öyle,

Reha Uluçay
14.01.2017 19:23:09
Erdek koyları, denizi, doğası güzel ama bazı sıkıntılar var. Kaliteli otantik ve güzel yöresel konaklama tesisleri maalesef az. Koylarımızdaki midye çiftlikleri de ayrı bir sıkıntı. Pansiyonlar belli standartlara ulaştırılmalı ki gelecek müşteri segmenti yükselmeli. Saygılarımla

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli